INTERCANVI

Júlia Otero deixarà les tardes d'Onda Cero després de 17 anys i serà rellevada per Jaime Cantizano

L'actual presentador del "Mañaneros" de La 1 conduirà la franja de tarda de l'emissora privada i Otero saltarà als matins del cap de setmana

Júlia Otero abandonarà les tardes d'Onda Cero

Júlia Otero deixarà de presentar les tardes d'Onda Cero, després de 17 anys al capdavant de Julia en la Onda. La periodista gallego-catalana que aviat farà 65 anys, serà rellevada pel periodista Jaime Cantizano (50) que deixarà els matins del cap de setmana i saltarà a la tarda. Un canvi que obligarà al també presentador del Mañaneros de TVE a abandonar la cadena pública a partir del proper mes de juny quan finalitza el seu contracte.

Així doncs, partir del setembre, Otero i Cantizano s'intercanviaran els seus programes a l'emissora del grup Atresmedia, segons ha avançat Informalia. El canvi de cares hauria estat a petició de la pròpia Otero, que hauria comunicat a la direcció d'Onda Cero la seva intenció de reduir la seva presència als micròfons.

Cal recordar que la presentadora que també havia liderat les tardes de TV3 amb La Columna (2000-2004), es va veure obligada a deixar els micròfons entre febrer de 2021 i gener de 2022 per tractar-se d'un càncer de còlon. L'any 2023 també va fer el salt a TVE amb Días de tele, tot i que l'espai no va aconseguir els resultats esperats.

Jaime Cantizano

Cantizano deixa TVE

Segons el citat mitjà, Cantizano, que des de fa cinc anys condueix el magazín de cap de setmana Por fin no es lunes, ha signat un acord de llarga durada, que inclou exclusivitat, amb Atresmedia. Un contracte de cadena li impedirà seguir com a presentador del matinal de La 1 que es va estrenar el setembre del 2023. Això sí, el presentador podrà conduir nous espais a Antena 3 dotze anys després del final del mític programa del cor ¿Dónde estás corazón?.

ETIQUETES:

Deixa un comentari