CONCURS

"Joc de cartes" prepara el seu retorn a TV3 amb grans canvis: "Serà un espectacle molt més real"

A diferència de les temporades anteriors, els concursants tindran els seus restaurants plens de gent

"Joc de cartes" prepara el seu retorn a TV3

El Joc de cartes de Marc Ribas ja escalfa motors per al seu retorn aquest agost amb els cinc episodis de la versió estiuenca. L'exitós concurs de TV3 estrenarà al setembre la seva temporada regular tot i que ho farà amb algunes novetats. Als nous episodis "voltarem una mica més i podrem buscar 'la millor de Catalunya', i no només d'una zona concreta", va avançar el propi fa unes setmanes.

Aquest dijous, el cuiner ha avançat un altre canvi que incorporarà el programa. A diferència de les temporades anteriors, quan els restaurants es tancaven exclusivament per al rodatge, als nous episodis els locals estaran plens de gent. "Sí, dinareu i ens veureu mentre rodem. Viureu tot el cotarro des de la taula del costat! Una passada, oi? Serà brutal! Oferirem un espectacle molt més real. Augmentem el reality. Això és la veritat que passa en una cuina", ha explicat Ribas a TV3.

ETIQUETES:

Deixa un comentari