SALUT MENTAL

El Pare Apel·les colpeix a TV3 parlant del seu intent de suïcidi: "No tinc ganes de viure"

El popular capellà que va saltar a la fama per programes com "Moros y cristianos" i "Crónicas marcianas", va ser un dels convidats del "Col·lapse"

El Pare Apel·les aquest dissabte a TV3

Josep Apel·les, conegut com el Pare Apel·les (57) i per la seva fama a la dècada dels anys 90 com a polemista de programes com Moros y cristianos i Crónicas marcianas, va ser un dels convidats del Col·lapse de Ricard Ustrell d'aquest dissabte. "Estic molt content de ser a TV3 després de tants anys", va celebrar un dels capellans més mediàtic de la televisió. Actualment, viu a Roma, apartat de la polèmica.

"La televisió em demanava el que jo no li podia donar i jo volia el que ells no em volien donar. Al final tenia el paper de pallasso i ja no m'agradava i el que volia, fer un programa, no me'l donaven mai", va explicar sobre el seu pas per la televisió espanyola.

Intent de suïcidi i oferta milionària

El capellà també va revelar l'estatosfèrica oferta que li va oferir la revista Interviú perqués acceptés sortir despullat. "Em van oferir deu milions de pessetes de l'època", va assegurar, és a dir uns 60.000 euros. Apel·les també va sincerar-se sobre el seu intent de suïcidi l'any 2012, a través d'una ingesta de fàrmacs i alcohol. "Què li va passar?", li va demanar Ustrell.

"Tampoc es que ara tingui masses ganes de viure... Arriba un moment de la vida que ja he fet el que havia de fer, tampoc em deixen fer el que jo voldria i quines ganes de viure?", va assegurar Apel·les. "Molts van interpretar com que em volia matar, però que no tenia il·lusió", va afegir. Una delicada situació que actualment encara avui l'obliguen a medicar-se per tirar endavant: "Segueixo empastillat per donar-me ànims perquè tinc una depressió congènita. És un problema hormonal i s'ha de solucionar amb pastilles".

ETIQUETES:

Deixa un comentari