MEDIÀTIC

El dissenyador Juan Avellaneda preocupat per un càncer: "Espero que tot vagi bé"

L'empresari de 42 anys s'ha vist obligat a reprendre les proves mèdiques per revisar un càncer de testicles que va patir amb 27 anys

Juan Avellaneda al seu Instagram

El dissenyador barceloní i cara habitual dels programes de televisió, Juan Avellaneda (42), s'ha vist obligat a reprendre les proves mèdiques per revisar un càncer de testicles que va patir quan només tenia 27 anys. Així ho ha revelat el propi empresari en una entrevista al pòdcast de Vanitatis La mala reputación on ha assegurat que feia temps que sentia molèsties a la mateixa zona.

"Sembla que m'ha sortit algun bulto i m'estic fent proves. Espero que tot vagi bé…", ha assegurat. "Saps què passa? Que és una zona molt sensible. Jo ho vaig notar la primera vegada perquè em feia mal i ara porto un any. Curiosament, m'ha passat el mateix que la primera vegada, que ho he anat endarrerint una mica", ha explicat deixant clar que es mostra optimista amb el seu pronòstic.

Avellaneda també ha reconegut que la primera vegada va decidir ocultar la malaltia a la seva famíla. "La meva família no ho sabia. La meva mare acaba de sortir d'un càncer, el meu pare té càncer de pell i jo pensava que per a què els preocuparàs ara amb això. A més, em semblava una cosa molt íntima meva i anava fent com que no passava res i, afortunadament, amb una petita operació es va solucionar tot", ha relatat.

ETIQUETES:

Deixa un comentari