CADENES

Danae Boronat seguirà a TV3 tot i que competirà amb el "Planta baixa" des de TVE

L'expresentadora del "Zona Franca" presentarà el nou magazín de tarda "L'Altaveu" que s'emetrà de 17.15 a 18.45h

Danae Boronat als estudis de RTVE Catalunya

RTVE Catalunya ha presentat aquest dimarts al matí les novetats per al nou trimestre al plató 1 dels estudis de la cadena a Sant Cugat del Vallès. El director de RTVE Catalunya, Esteve Crespo, ha estat l'encarregat de donar el tret de sortida a la nova graella assegurant que volen que la nova programació "sigui una finestra oberta a l'actualitat de Catalunya, a peu de carrer, però també a les històries de la gent que té coses per explicar".

La principal novetat serà el nou magazín de tarda L'altaveu, que presentarà Danae Boronat. L'exconductora del Zona Franca de TV3 ha avançat que l'objectiu del nou espai "és passar-nos-ho molt bé, entretenir a la gent i tenir sempre un somriure". "Per a mi és un plaer i un repte", ha deixat clar la conductora del nou programa que apostarà pels successos, l'actualitat i l'entreteniment amb diverses connexions en directe.

Per això, comptarà amb un equip de reporters que voltaran pel territori i tindrà una taula de debat liderada per la pròpia Boronat. De moment, el nou programa de la productora Lavínia, té contracte signat fins a mitjans del mes de juny, però la intenció de TVE és que torni el 9 de setembre després de les vacances d'estiu.

Tot i que L'Altaveu s'emetrà de dilluns a divendres de 17.15 a 18.45h i s'enfrontarà directament amb el Planta baixa de TV3 que s'emet de 17.30 a 19.10h, Boronat ha avançat que seguirà fent les retransmissions del Barça femení a la Lliga de Campions a la cadena pública catalana.

Altres novetats

Una altra novetat de la programació de RTVE Catalunya serà l'estrena de De carrer, presentat per David Fernández i Nerea Sanfe. El programa, un format dins del gènere documental i reality viatger, convertirà carrers i places de Catalunya en protagonistes dels seus 13 capítols, de 50 minuts de durada, que s'emetran a partir del 14 d'abril a La 2.

També cal destacar que la final del Festival d'Eurovisió que se celebrarà l'11 de maig, també es podrà escoltar en català amb els comentaris de Sònia Urbano i Xavi Martínez, a Ràdio 4 i en dual a La 1. Pel que fa a l'increment d'hores de català a RTVE Catalunya, Esteve Crespo, ha assegurat que amb que "redistribuïm l'estratègia, les diferents franges de la programació estarà esquitxada pel català".

ETIQUETES:

Deixa un comentari