A LA 2

Danae Boronat s'estrena a TVE amb el nou magazín de tarda "L'Altaveu"

L'expresentadora del "Zona Franca" de TV3 presentarà les noves tardes de La 2 a partir del dilluns 8 d'abril

TVE Catalunya rellança la franja de tarda de La 2 a partir d'aquest dilluns 8 d'abril amb l'estrena de L'Altaveu, un nou magazín diari presentat per Danae Boronat (38). El nou espai estarà s'emet de dilluns a divendres de 17.15 a 18.45h i competirà directament amb el Planta baixa de TV3 que s'emet de 17.30 a 19.10h.

La primera emissió es va saldar amb 12.000 espectadors i un 1,0% de quota per a Boronat i 90.000 seguidors i un 8,2% per a l'espai d'Agnès Marquès a TV3. Produït per Lavinia (No pot ser), el programa aposta pels successos, l'actualitat i l'entreteniment amb diverses connexions en directe. Per això, compta amb un equip de reporters que voltaran pel territori i tindrà una taula de debat liderada per la pròpia Boronat.

Les noves tardes de La 2

  • 15:45: Saber y ganar
  • 16:30: Documentals
  • 17:20: L'Altaveu
  • 19:00: Se ha escrito un crimen

De moment, el nou programa té contracte signat fins a mitjans del mes de juny, però la intenció de TVE és que torni el 9 de setembre després de les vacances d'estiu. I no només això, si el nou espais obtingués bons resultats d'audiència, no es descartaria que pogués fer el salt a La 1 de TVE i per a tota Espanya, com ja va passar amb el Late xou de Marc Giró.

Del Zona Franca a l'Esport 3

Cal recordar que Boronat havia estat la presentadora del fallit Zona Franca de TV3 després de la sortida de Joel Díaz. Però Boronat només va aconseguir una mitjana de 50.000 espectadors i un 5,1%, més de 9 punts per sota de la mitjana mensual de TV3 i l'espai va ser definitivament cancel·lat el juny del 2023.

Actualment, la periodista tarragonina feia les retransmissions del futbol femení a la cadena pública, una tasca que de moment compaginarà amb el nou programa de La 2.

Danae Boronat a Eindhoven

Cifras y letras en català?

D'altra banda, TVE Catalunya també estaria estudiant fer la versió en llengua catalana del popular concurs Cifras y letras que actualment presenta Aitor Albizua i que s'emet de dilluns dijous a les 21.30 a La 2 amb una bona acollida entre els espectadors.

ETIQUETES:

Deixa un comentari