Televisió

Ana Obregón torna al centre de la polèmica: "Jo no he comprat una criatura, l'he heretat"

L'actriu s'embolica novament i la xarxa bull després que equipari en directe la maternitat de la seva neta amb una hipoteca

Ana Obregón i la seva filla Ana Sandra

L'actriu i biòloga Ana Obregón torna a ser centre de totes les crítiques. Ja fa un any que sorprenia tothom quan protagonitzava la portada de la revista Hola! en què feia públic que s'havia convertit en àvia després de fer servir el semen del seu fill, Aless Lequio, que va morir fa quatre anys, per dur al món l'Ana Sandra, una nena gestada en una dona que va fer de ventre de lloguer.

La notícia, però, va anar molt més enllà de l'esmentat mitjà de comunicació, va transcendir a altres diaris, ràdios i televisions i també, com ara, va inundar les xarxes socials de crítiques, però també de missatges de suport cap a Obregón per fer realitat la que, defensa, era l'última voluntat del seu difunt fill.

Aquest divendres a la nit, l'actriu va passar pel programa De viernes!, on va repassar les polèmiques més recents i, de retruc, va tancar alguns fronts oberts. "Encara no he superat el dol", va confessar la biòloga, que també va voler destacar la frase que, presumptament, Aless li va dir a la seva família quan li faltava poc per morir: "Si algun dia em passa alguna cosa, vull deixar en aquest món una cosa que sigui meva. Feu servir el meu semen. En cas que mori, vull i us dono el dret perquè el feu servir i quedi un fill o filla meu a la Terra".

Després de pronunciar aquestes paraules, va dir la frase que l'ha tornat a situar a l'ull de l'huracà. I és que Obregón va comparar la maternitat de la seva neta amb una hipoteca: "Com quan un pare es mor i et quedes una casa. Jo no he comprat una criatura, l'he heretat".

Ràpidament X va bullir amb comentaris de reacció. Les seves paraules no van caure gens bé perquè es van interpretar com una equiparació amb un bé material. "Ana Obregón dient que ella no ha comprat un nadó, que l'ha heretat perquè així ho volia el seu fill. Els éssers humans com a béns que es compren i també s'hereten. L'ús del llenguatge de la propietat privada no enganya", ha conclòs un usuari.

ETIQUETES:

Deixa un comentari