BOICOT

Agredeixen la corresponsal de TV3 a Israel: "Ens volen fer fora perquè som dones"

Roser Oliver, igual que la corresponsal de TVE, Almudena Ariza, han estat víctimes del boicot dels sectors més radicalitzats

La corresponsal de TV3 durant el moment de l'agressió

La periodista de TVE, Almudena Ariza, va ser boicotejada aquest dimecres mentre informava en directe des de la ciutat de Jerusalem, a Israel per al Telediario de La 1. Pocs segons després d'inciar la seva connexió per explicar les pressions dels Estats Units a Israel perquè aturi la guerra a Gaza, un home es va situar davant d'ella per impedir el seu relat.

"Ho sento, estic treballant ara mateix. Això és en directe", va dir Ariza en anglès, però l'individu es va negar a apartar-se. "Ho sento, hem de tallar aquesta comunicació perquè no ens deixen continuar. Són ciutadans, no són policia ni membres de seguretat", va afegir, retornant la connexió als seus companys de Madrid.

"Ens volen fer fora perquè som dones"

Que els ànims al país hebreu estan caldejats és un fet com demostra que només unes hores més tard, la corresponsal de TV3 al Pròxim Orient, ara instal·lada a Israel, Roser Oliver, també ha estat víctima del boicot dels sectors més radicalitzats.

"Això és el que ens ha passat aquesta tarda a l'equip de TV3 quan ens diposavem a gravar una protesta d'homes ultraortodoxos contra la seva incorporació al servei militar. Insults, escopinades i llançament d'objectes perquè l'Helena Ribas (càmera) i jo som dones. Ens han fet fora", ha explicat, adjuntant el vídeo del moment dels fets.

ETIQUETES:

Deixa un comentari