TECNOLOGIA

Surrealista connexió d'"Els matins" amb un robot humanoide: "Què ha passat?"

Una reportera del programa d'Arianda Oltra ha protagonitzat un fallit directe des de la Fira Alimentària: "Directes a l''APM?"

La reportera de TV3 amb un robot de la Fira Alimentària

Moment surrealista el que s'ha viscut aquest dilluns al programa Els Matins de TV3, quan la reportera Cristina Macias ha fet una connexió en directe des de la Fira Alimentària d'aquest 2024. La periodista s'ha convertit en viral quan s'ha dirigit a un robot cambrer, que pretenia ser l'exemple de la tecnologia més puntera del saló de l'alimentació i la gastronomia, però al cap de només un segons, ha acabat caient a terra.

"Ara ens n'anem a sopar amb el meu amic, l'Àngel, que ens portarà cap a una taula. S'han acabat els cambrers?", s'ha preguntat Macias, just en el mateix instant que veia com el robot humanoide s'estimbava a terra. "Ai, que se'n va… Què ha passat?", ha dit la de TV3 estupefacte. "Ostres, no ho sé", ha reconegut el responsable del saló que l'acompanyava amb cara de circumstàncies.

"Sembla que l'hem estavellat i això només obrir Alimentària eh", ha respost la periodista, mentre el senyor de la fira intentava fer com si res hagués passat: "Sí… és un robot que ens gestiona les reserves i l'ocupació de les taules". Des de plató, la cara d'Ariadna Oltra parlava per si sola: Directes a l"APM?'", ha avisat abans de cloure la fallida connexió.

Arianda Oltra amb cara de circumstàncies a "Els matins"

Com era d'esperar, l'espai de zàping ràpidament s'ha fet ressò del moment amb un missatge irònic: "La gent l'any 2000: El 2024 tindrem cotxes voladors! 2024: Tenim robots cambrers voladors".

ETIQUETES:

Deixa un comentari