VETERINARI

Sorpresa majúscula a TV3 amb el canvi radical de feina d'un personatge molt estimat: "És ell!"

El programa d'Helena Garcia Melero s'ha topat amb el veterinari del mític Carlitus de "Veterinaris" durant una connexió en directe

Helena Garcia Melero, sorpresa en veure el veterinari més popular de TV3

Sorpresa majúsucla a TV3. El mític veterinari Xavi Valls de la clínica Exòtics, del recordat i exitós programa Veterinaris (2000-2004 i 2011-2014) ha reaparegut al Tot es mou d'Helena Garcia Melero d'aquest dimarts totalment canviat i amb una nova professió. El cuidador d'animals que va saltar a la fama seguint el Carlitus, un conill que tenia problemes d'obesitat, ara també es dedica al món de la xocolata. Tant és així, que el Xavi ha creat el seu propi obrador a Barcelona, el Cocoa

El popular veterinar ara es dedica a la xocolata (TV3)

Ha estat durant una connexió en directe del programa per explicar a què es devia l'increment de preus que viu la xocolata, quan ha saltat la sorpresa. "Eli disculpa, quan hem començat la connexió jo deia que el Xavi em sonava. Sembla el de 'Veterinaris'… Però és que resulta que és ell!", ha dit la presentadora visiblement sorpresa en veure que era el mític veterinari.

Melero i Xavi Valls al "Tot es mou"

"Si, soc jo mateix, tinc unes aficions una mica curioses però segueixo tenint els meus clients i ara faig bombons perquè em relaxa. El contacte diari amb la gent desgasta", ha explicat per justificar el seu canvi de professió radical. "Em sembla genial, la vida és canvi", ha celebrat la presentadora. El veterinari també ha reconegut que el Carlitus ja va morir fa anys.

Un èxit d'audiència espectacular

Cal recordar que el programa es va emetre a TV3 entre els anys 2000-2004 i 2011-2024, va assolir un èxit d'audiència espectacular. La seva segona temproada emesa de gener a l'abril del 2001, va assolir una mitjana de 1.031.000 espectadors i un 38,7% de quota.

ETIQUETES:

Deixa un comentari