FACTURANT

Shakira carrega contra Gerard Piqué al programa de Jimmy Fallon: "M'estava arrossegant"

La cantant assegura que ara es "una dona lliure" i que la música l'ha ajudat a superar la seva separació: "Ha estat una catarsi"

Shakira al programa "The Tonight Show" de la cadena NBC

La cantant Shakira (47) acaba de publicar un nou àlbum titulat Las mujeres ya no lloran i que ja s'ha convertit en un dels més escoltats del que portem d'any. El nou disc inclou temes com "Te felicito" o "Session #53" amb Bizzarap, així com nous temes com "Tiempo sin verte" o "Puntería".

La colombiana segueix decidida a utilitzar la seva ruptura amb Gerard Piqué per "facturar" tot allò que pugui amb les seves cançons amb sonats dards contra l'exblaugrana. Amb aquest pretext, la cantant va anar aquest dilluns a l'exitós The Tonight Show de Jimmy Fallon a la cadena estaunidenca NBC per promocionar el seu nou disc.

Preguntada pel títol, Shakira va explicar que "ara els hi toca plorar als homes". "Ho hem estat fent massa temps les dones. Sempre ens han dit que hem de controlar els nostres sentiments davant de la gent i davant dels nostres fills. Ningú t'ha de dir com actuar però ara les dones decideixen quan, com i fins quan plorar", va assegurar.

"El meu marit m'estava arrosegant"

La de Barranquilla també va assegurar que "el meu marit m'estava arrossegant". Ara però, es defineix com "una dona lliure" i que "ja pot tornar a treballar de veritat". La cantant va reconèixer que la seva música l'ha ajudat a superar la seva separació amb Piqué: "Necessitava sentir-me millor, estava reconstruint-me i l'única manera de tornar a estar sencera era a partir de la música, perquè és la meva cola. Aquest àlbum ha estat la meva catarsi", va sentenciar.

ETIQUETES:

Deixa un comentari