GALA FALLIDA

La final de "GH Dúo" es queda sense guanyador per un error tècnic a les votacions

El reality de Telecinco no va poder anunciar el nom del guanyador a causa de l'allau de vots que va fer caure l'aplicació

Final fallida de "GH Dúo" a Telecinco

La final de GH Dúo d'aquest dijous a Telecinco va deixar els espectadors als seus seguidors per un error tècnic inesperat. Va ser gairebé a les dues de la matinada, quan la seva presentadora Marta Flich va comunicar que no podia anunciar el nom del guanyador del reality a causa de l'allau de vots que van col·lapsar l'aplicació del concurs.

Un fet que va obligar l'organització del concurs a adoptar mesures extraordinàries mai vistes fins ara al reality de la cadena privada. "L'aplicació ha col·lapsat, us demanem disculpes. Som conscients que per una fallada tècnica no heu pogut votar. Els percentatges estaven igualadíssims abans que caigués l'app; i per això hem decidit prendre una mesura extraordinària. Aquesta nit no proclamem guanyador. Ho farem el diumenge en una gala especial", va explicar la presentadora davant la sorpresa dels dos finalistes, Lucía i Asraf.

Un anunci que va deixar bocabadats als espectadors del reality que en aquest precís instant (a les 25:50 de la matinada) va aconseguir un pic màxim d'audiència del 26,3% a Catalunya. "Ampliem la votació fins al diumenge", va afegir Flich deixant clar que la final de GH Dúo 2 finalment quedava ajornada fins aquest diumenge 3 de març.

ETIQUETES:

Deixa un comentari