PROJECTE FALLIT

Joel Joan assegura que la seva nova sèrie per a TV3 no veu la llum per "una falta de confiança"

L'actor assegura a l'"APM'" que les seves sèries "són les millors" i això "fa rabieta". "Hi ha gelos, però superem-ho"

Joel Joan a l'"APM?"

Joel Joan (53) va ser el convidat de la secció "La TV és història" de l'APM? d'aquest diumenge a TV3. L'actor i director va repassar la seva trajectòria a la cadena pública des dels seus inicis a Poblenou, pasant per Plats bruts, Porca misèria o El Crac. "Tot el que faig és una mica 'boom' perquè ens hem d'enganyar. Soc milionari per això perquè l'han reposat 600 vegades", va dir amb ironia. "Si voleu riure del David passeu per caixa", va afegir.

Tot i això, Joan va assegurar que una segona part de Plats bruts, "no seria una cosa inviable". Joel també va explicar que fa anys que està treballant en un nou projecte de ficció per a TV3 però que de moment no ha arribat a veure la llum perquè "hi ha una falta de confiança amb el projecte que jo vull fer".

El popular actor també va repassar alguns del seus moments més icònics com el vídeo que va publicar a bord d'una llanxa a alta mar en un estat d'embriaguesa evident. "No sé ni com el vaig penjar. Mira que anava torrat", va reconèixer. "Jo soc un pallasso i em dedico a fer pallassades. Sembla que sigui el 'cantamañanas' de Catalunya però em callo el 90% de les coses que diria. Per exemple, per què la literatura catalana és la que està escrita en català i el cinema català no és el que està parlat en català?", es va preguntar.

Joel Joan a bord d'una llanxa (APM?)

"Les meves sèries són les millors"

Joan també va assegurar que les seves sèries "són les millors" i això "fa rabieta". "Hi ha gelos, però superem-ho", va sentenciar. L'actor va cloure la seva conversa amb l'espai de zàping de TV3 llançant un sonat dard contra el propi APM? amb motiu del seu 20è aniversari a la cadena pública: "Quan us jubileu? Els formats també passen. Va estar molt bé els primers 15 anys…", va etzibar en referència al desgast d'audiència que pateix el format. Aquest diumenge, la visita de Joel Joan a l'APM? va ser líder de la seva franja amb 139.000 espectadors i un 12,7%.

ETIQUETES:

Comentaris ( 2 )

  1. Pol

    el fet de que sigui un històric imbècil que fa que la gent amb qui ha treballat miri de tenir-lo ben lluny, no deu tenir res a veure, oi?

  2. Celdoni

    Quina pesadilla en Joel Joan. Els teus projectes no interesan a la majoria, per aixó no te'ls compren. Ho entens Joel Joan. o Joan Joel????

Deixa un comentari