CONCURS

El 3cat estrena "Truca quan arribis", un nou reality d'aventures presentat per Jordi Cruz

L'històric presentador d'"Art Attack" de Disney guiarà als sis concursants per aconseguir el premi final: 6.000 euros

"Truca quan arribis: Atacama", el nou reality de la plataforma 3Cat

La plataforma 3Cat estrena aquest dijous 14 de març Truca quan arribis: Atacama, un nou reality d'aventures amb influencers famosos presentat per Jordi Cruz (47), l'històric presentador del programa de manualitats Art Attack de Disney Channel. Cal recordar que després de força anys allunyat de les càmeres, Cruz va fitxar aquesta tardor pel programa de manualitats Tik Tak Factory del canal infantil SX3.

"Després de 25 anys de carrera per fi tinc un programa a TV3", ha celebrat Cruz en un vídeo fet públic a les xarxes socials de 3Cat. Al nou format de la productora El Terrat i que compta amb un pressupost de 404.722 euros, tres parelles de creadors de contingut han de superar una sèrie de reptes al desert d'Atacama, a Xile. Un indret que no els posarà les coses gens fàcils… De fet, ni el desert ni tampoc Jordi Cruz, el presentador al capdavant de l'expedició.

El nou reality estarà format per joves influencers que s'hauran d'enfrontar a diverses proves al desert. Alguns dels noms que hi participaran com a concursants seran el youtuber Sergi Jurado, la influencer i atleta Mariona Pujol Merino, la reportera Sònia Suamor, la còmica i presentadora Charlie Pee, el tiktoker Guillem Viladoms i l'esportista Kodo DC. Tots ells, perfils amb centenars de milers de seguidors a les xarxes socials.

L'aventura comença a San Pedro d'Atacama, a 2.450 metres d'altura, enfrontant-se justament a això, al mal d'altura; els toca recórrer contra rellotge els camins de la Quebrada del Diablo; posar a prova els seus dots interpretatius enmig del desert, i entendre's amb un ramat de llames, entre d'altres. Amb la superació de cada prova, els concursants aniran sumant punts al marcador. Tot plegat, amb un objectiu ben clar: aconseguir els 6.000 euros del premi final.

ETIQUETES:

Deixa un comentari