NOVA SITCOM

El 3Cat estrena "Les del traster", una nova sèrie protagonitzada per joves influencers

La nova ficció de sis episodis es podrà veure a partir del dissabte 9 de març i està produïda per Brutal Media ("El foraster")

Alguns dels protagonistes de la nova sèrie "Les del traster"

La plataforma 3Cat estrena Les del traster, una nova sèrie de sis episodis que es podrà veure completa a partir del dissabte 9 de març. La nova ficció produïda per Brutal Media (El foraster) compta amb un pressupost de 207.847 euros i combina ficció i entreteniment.

La trama es desenvolupa en un pis de Barcelona amb tres inquilins que necessiten trobar un quart company perquè els hi han apujat el preu del lloguer i no el poden assumir. Per mirar de mantenir el pis, les seves protagonistes rebran la visita de diversos candidats disposats a llogar una habitació molt petita que feien servir com a traster. Els seus protagonistes seran Martina Roura (Sara), Óscar Balanyà (Dani) i Carla Pueyo (Elena).

Per escollir al candidat oportú, s'hauran d'entrevistar amb ells per esbrinar si encaixen en els estils de vida i els conflictes personals.  Els personatges que visitaran el pis, serà el punt diferenciador de la sèrie, i és que seran persones reals que s'interpretaran a si mateixes, conegudes dins el món de la cultura, l'entreteniment, les xarxes socials i l'activisme.  

La sèrie abordarà la problemàtica de l'habitatge a Barcelona, i a cada capítol també es tractaran temes específics, relacionats amb l'inquilí que visita el pis: precarietat laboral (generació de vidre) amb la creadora de contingut Blanca Guilera; assetjament xarxes amb la youtuber Miare (Maria Rubio); LGBTIQ+ amb l'agor d'Élite, Ander Puig; la salut mental amb l'exconcursant d'Eufòria, Edu Esteve; racisme amb la tiktoker Miss Afro Girl, i habitatge amb la presentadora del pòdcast La turra, Alba Riera.  

Blanca Guilera a "Les del traster"

ETIQUETES:

Deixa un comentari