CINEMA

Tot el que sabem del retorn de Cillian Murphy a "Peaky Blinders": pel·lícula, protagonistes, calendari…

El guanyador de l'Oscar per Oppenheimer torna a la sèrie que el va catapultar a la fama, però, ara, en una nova pel·lícula

Després d'endur-se l'Oscar a millor actor pel seu rol protagonista a OppenheimerCillian Murphy retorna al seu paper més reconegut, el de Thomas Shelby. Tal com ha confirmat el creador de la sèrie, Steven Knight, en una la breu entrevista realitzada a BirminghamWorld, Peaky Blinders retornarà en forma de pel·lícula mantenint a l'intèrpret irlandès com a actor principal. A més, Knight ha afirmat que les gravacions començaran al mes de setembre.

En una entrevista durant l'any passat, Cillian ja havia confirmat el seu interès en interpretar de nou el gàngster de Birmingham. "Si Knight ofereix un guió de qualitat, que ser que és capaç de fer perquè és un fantàstic escriptor, jo hi seré", va afirmar l'actor irlandès. "Si volem veure un Tommy Shelby de 50 anys, ho faré", va finalitzar.

Els pocs detalls que es coneixen

Tot i això, encara no es coneix l'argument ni l'època on estarà ambientada la nova pel·lícula. No obstant, seguint el fil en el qual va finalitzar l'últim capítol de la sèrie, és probable que la pel·lícula estigui situada durant la Segona Guerra Mundial o en els seus anys previs. D'aquesta manera, Tommy Shelby i els Peaky Blinders seguirien la seva lluita contra Oswald Mosley i el nazisme.

ETIQUETES:

Deixa un comentari