NOU FORMAT

"Asfalt", la nova sèrie de 3Cat amb la productora de "Crims" on tot passa dins d'un cotxe

La nova ficció que s'estrena aquest dimecres 20 de març a la plataforma de TV3 té lloc íntegrament a l'interior d'un vehicle

L'actor David Bagés a "Asfalt"

Aquest dimecres 20 de març la plataforma 3Cat estrena Asfalt, la primera sèrie de ficció que té lloc íntegrament a l'interior d'un cotxe. En total seran sis capítols amb sis històries independents amb una durada d'entre 15 i 20 minuts i estan dirigides per sis directors catalans com David Bagès, Yolanda Sey, Clàudia Malagelada, Jaume Madaula, entre d'altres. La nova ficció està produïda per Goroka (Crims) i LastorMedia (Suro, Creatura) i compta amb un pressupost de 410.000 euros.

L'interior d'un automòbil és un lloc quotidià i alhora peculiar. Un univers íntim i personal transportat sobre 4 rodes. Un espai tan alliberador com claustrofòbic on la nostra privacitat està exposada al món que ens envolta. Tots aquests contrastos converteixen el cotxe en un escenari ideal per explicar històries que s'endinsen i exploren els racons més sorprenents, foscos o, fins i tot, ridículs de l'ànima humana.  

Les característiques de la localització fan que els autors s'hagin d'esforçar en treure el màxim profit d'enquadraments i moviments de càmera per cedir molt més protagonisme al text i als actors. Cada temporada d'Asfalt tindrà un paraigua temàtic que abordarà una paraula des de perspectives, estils i gèneres molt diferents. En aquesta primera ocasió, el concepte que travessarà tota la temporada serà el d'identitat.  

Les històries de la sèrie

Entre les històries de la nova sèrie hi ha des de l'accidentat trajecte fins a l'Ajuntament d'una núvia amb el seu pare recent sortit de la presó, fins la dona que desperta amnèsica i emmanillada al volant d'un cotxe sense saber com hi ha arribat, passant per un taxista assetjat per la paranoia del món que l'envolta o una parella de jubilats que s'endinsaran en una història de terror després d'una plàcida vetllada amb uns amics. 

Mira el primer capítol aquí:

ETIQUETES:

Deixa un comentari