JUBILACIÓ

Així ha estat l'emotiu comiat de la històrica Ana Blanco en el seu últim dia a TVE

La històrica presentadora va acomidar-se de la redacció d'informatius de la cadena pública aquest dilluns 18 de març

Ana Blanco homentajada pels seus companys de TVE

Ana Blanco (63), una de les presentadores més emblemàtiques dels informatius de la televisió pública espanyola, s'ha acomiadat definitivament de TVE després de 32 anys. La comunicadora que va aparèixer per darrera vegada a la pantalla el passat dissabte 24 de febrer al programa Informe Semanal, ha decidit acollir-se a la jubilació anticipada.

Blanco ha presentat el Telediario durant més de tres dècades en gairebé totes les seves franges horàries, i ha participat en molts dels programes especials i nits electorals a TVE. Aquest dilluns 18 de març, la periodista va viure el seu últim dia a la redacció, i va rebre un càlid homenatge per part dels seus companys.

Lorenzo Milá (63), germà de Mercedes Milá i també històric corresponsal de TVE a Washington, va entregar-li un ram de flors mentre la resta de companys es van fondre en un llarg aplaudiment que no van poder evitar l'emoció de la periodista. El comiat definitiu ha estat difós pels seus propis companys a través de les xarxes socials, al costat de diversos missatges d'agraïment per la seva tasca.

La jubilació d'Ana Blanco s'afegeix al recent comiat del també veterà Pedro Piqueras dels informatius de Telecinco. Qui encara es manté incombustible és Matías Prats, que als seus 73 anys cada cap de setmana condueix l'informatiu d'Antena 3.

ETIQUETES:

Deixa un comentari