CONCURS

L'actor Marc Clotet eliminat inesperat de "Bake off": "No he estat a l'altura"

El català va ser l'expulsat després d'haver-se situat com un dels concursants favorits del talent de resposteria de TVE

Marc Clotet, expulsat de "Bake off"

El setè programa de Bake Off, el talent de reposteria de TVE, va viure l'expulsió de l'actor català Marc Clotet (43) després d'un programa on els concursants famosos van haver de superar tres proves de pastisseria. La primera, una recepta de torrons on havien de revolucionar el seu sabor clàssic.

La segona prova, va ser la tècnica, on els concursants van haver d'elaborar tres acolorides alternatives a les clàssiques rosquilles de tota la vida. A la darrera prova i determinant, tots els concursants van fer el seu propi artifici costurer dins d'una típica llauna de galetes de mantega en el qual tots els elements de costura havien d'estar replicats en galeta i massapà.

Després de valorar els torrons, les rosquilles i els artificis de costurer, els jutges van decidir que els tres millors pastissers havien estat Blas Cantó, Ana Boyer i Alba Carrillo. A la banda oposada, els pitjors van ser els actors Pablo Puyol i Marc Clotet. "No heu estat a l'altura ni tècnica ni gustativa", van sentenciar els membres del jurat.

"És una llàstima"

Finalment, va ser l'actor català qui va haver d'abandonar el programa davant la sorpresa de molts companys i també d'alguns espectadors que l'havien situat com un dels favorits de l'edició. "Aqui s'acaba la història. És una llàstima perquè tenia moltes ganes de continuar demostrant del que era capaç de fer. Però un ha de saber quan no ha estat a l'altura i toca acomiadar-se", va dir Clotet després de conèixer que ell era l'expulsat.

Un adéu que arriba mentre la seva parella, l'actriu Natalia Sánchez està a punt d'estrenar-se al nou serial diari d'Antena 3, Sueños de libertad, on serà la seva protagonista principal.

ETIQUETES:

Deixa un comentari