PROTESTA

Boicotegen una connexió de TV3 a Madrid: "Fuera de aquí! Vete a Cataluña!"

Una dona d'avançada edat ha fet evident el seu malestar amb la presència de la cadena catalana: "A buscar a Puigdemont!"

Jordi Gil, increpat a Madrid

Mig miler de pagesos catalans han tornat a treure els tractors del camp per col·lapsar Madrid aquest dimecres al matí. Es tracta d'una protesta unitària amb agricultors i ramaders de tot l'Estat. La mobilització, que s'espera multitudinària, començarà a la Puerta de Alcalà fins a arribar al Ministeri d'Agricultura, capitanejat per Luis Planas. Els catalans que participaran en la mobilització han viatjat a la capital espanyola amb tractor, sortint el dilluns a la tarda des de Lleida, o amb tren.

Una protesta que ha provocat un ampli desplegament del Tot es mou d'Helena Garcia Melero a TV3 amb diverses connexions en directe des de Madrid. Una presència catalana que sembla que no ha acabat d'agradar a alguns veïns de la capital espanyola, com s'ha posat de manifest durant una connexió amb el reporter Jordi Gil. "Qué eres catalán? Eres de Cataluña?", ha començat a cridar una dona d'avançada edat acompanyada d'una bandera espanyola que ha intentat boicotejar el directe del periodista.

"Fuera de aquí! Vete a Cataluña!", ha prosseguit dient la dona. Unes paraules que han fet intervenir a Helena Garcia Melero, incrèdula amb el que estava passant: "A veure Jordi, em sembla que tens una veïna que t'està increpant. Semblava molesta amb la nostra connexió…".

Connexió accidenta de TV3 a Madrid

Lluny de quedar-se aquí, la dona ha insistit amb les seves proclames irades: "España es de los españoles y Cataluña de los catalanes! A buscar a Puigdemont!". "Val, gràcies!", li ha respost la presentadora de TV3 abans de cloure la connexió amb el seu company. "Sempre hi ha la intolerant de torn", ha sentenciat el reporter.

A la mateixa hora, un equip de l'Al rojo vivo de La Sexta també ha estat agredit durant una connexió en directe des de la seu del Ministeri d'Agricultura de Madrid. "Que se vayan a otro sitio!", ha cridat un dels concentrats. "Són uns impresentables i uns energúmens", ha criticat el seu presentador Antonio García Ferreras.

ETIQUETES:

Deixa un comentari