CANTANT

Alfred García fitxa com a nou membre del jurat d'"Eufòria": "És un honor"

El cantant serà un dels nous membres del jurat al costat de Carol Rovira i Albert Sala i agafant el relleu de Lildami i Elena Gadel

Alfred García fitxa per "Eufòria"

TV3 ha desvetllat per fi els tres noms que formaran part del jurat de la tercera edició d'Eufòria que s'estrenarà el proper 1 de març. El cantant Alfred García, el coreògraf i fins ara coach del programa, Albert Sala i l'actriu Carol Rovira, seran els encarregats de valorar els 16 nous concursants, agafant el relleu d'Elena Gadel i Lildami que no repetiran després de dues edicions.

El nom d'Alfred García se suma a les recents incorporacions d'Alfons Nieto i Natalia Palomares a l'equip de preparadors que assessorarà els concursants i que també comptarà amb Daniel Anglès, Clara Luna i Jordi Cubino, que repeteixen.

"Estic il·lusionat perquè és una experiència nova. Mai havia estat en un plató des de l'altra banda", ha assegurat el cantant en un vídeo fet públic per l'Instagram del programa. Alfred, també assegura que va acceptar la proposta des d'un bon principi: "Per mi és un honor estar en un programa que és líder i d'on han sortit tants referents joves. Intentaré ser just amb les actuacions", avança el nou mmebre del jurat.

Nascut a El Prat de Llobregat, Alfred Garcia (26), va saltar a la fama com a concursant d'OT 2017 on va aconseguir arribar a la final i va obtenir la quarta posició. L'any 2018 també va representar Espanya a Eurovisió l'any 2018 al costat d'Amaia amb el tema Tu canción, però el resultat no va ser l'esperat i la parella va quedar en 23a posició d'un total de 26.

La seva fulgurant carrera musical el va dur a acumular 5 discos d'or i 5 de platí i va aconseguir col·locar 16 cançons del seu àlbum de debut "1016" (2018) al Top 200 de Spotify i al Top 100 d'Itunes el primer dia de sortida del seu disc. Un èxit que no va ser fàcil de digerir i després del seu pas per OT, García va passar per una etapa complicada amb ansietat i depressió. "En aquell moment vaig rebentar i vaig passar una època en què tot em trontollava", va reconèixer el propi cantant.

A principis del 2023 va provar sort al Benidorm fest amb el tema "Desde que tú estás" però es va quedar a onze punts de passar a la gran final. Aquell mateix any també participar com a concursant de Tu cara me suena 10 on va aconseguir una meritòria cinquena posició.

Ara, comença una nova etapa professional amb el tema "Els teus ulls". Una cançó que s'ha convertit en un fenomen virat a tot l'estat espanyol, amb gairebé 2 milions de reproduccions des del seu llançament, i sent la cançó en català número 1 durant tres mesos seguits.

ETIQUETES:

Deixa un comentari