ESTRENA

Així és "Sueños de libertad", la nova sèrie diària d'Antena 3 amb segell català

La popular actriu Natalia Sánchez i el català Alain Hernández, seran els principals protagonistes del nou serial de sobretaula

Antena 3 estrena "Sueños de libertad"

Antena 3 ja té nova sèrie diària per a les seves sobretaules. Es tracta de Sueños de libertad, un nou serial arriba per rellevar la veterana Amar es para siempre i que es va estrenar aquest diumenge 25 amb un capítol especial de 70 minuts en horari de màxima audiència. A partir de dilluns 26, la ficció ja ocuparà la franja de sobretaula que va després de l'informatiu del migdia amb un capítol diari de 50 minuts.

Per mirar de rellançar la franja, Antena 3 ha confiat en la productora catalana Diagonal TV, la mateixa que feia Amar o la recordada Temps de silenci de TV3. Sueños de libertad conviurà durant un temps amb els darrers episodis de Amar es para siempre i competirà directament contra el totpoderós Cuines i Com si fos ahir de TV3, La Moderna (La 1), Así es la vida (Telecinco), Zapeando (La Sexta) i Todo es mentira (Cuatro).

La seva principal protagonista serà Begoña, una dona avançada al seu temps que pateix els maltractaments del seu marit i que estarà interpretada per l'actriu Natalia Sánchez. Sánchez, que fa només uns mesos enrere va sorprendre amb un perfecte nivell de català és la dona de l'actor Marc Clotet, que actualment participa com a concursant del talent culinari Bake off a TVE.

Un nou repte professional que va obligar la parella a fer les maletes i anar a viure a Madrid, tal i com van fer evident a través d'un post al seu compte d'Instagram. "Ens mudem de ciutat! Traslladem el campament base a Madrid (encara que l'AVE continuarà sent la nostra segona casa). Quines ganes d'aquesta nova etapa plena de projectes i de poder tornar a gaudir d'una ciutat on vaig passar una dècada meravellosa i en la qual tinc a tanta gent a la qual estimo! Estimada Madrid, allà anem!", va explicar fa només unes setmanes el propi actor.

L'altre gran protagonista de Sueños de libertad serà el també català Alain Hernández (La Riera, Cites) que donarà vida al Jesús. La trama de la sèrie estarà ambientada a la Toledo dels anys 50 i explicarà la història de la família De la Reina, els amos d'una fàbrica de perfums.

La nova graella de tarda d'Antena 3

  • 15:45 Sueños de libertad
  • 16:30 Amar es para siempre
  • 17:00 Pecado original
  • 18:00 Y ahora Sonsoles
  • 20:00 Pasapalabra

ETIQUETES:

Deixa un comentari