TWITCH

Frank Cuesta, "a punt de morir" per l'atac d'un cérvol

Frank Cuesta, a punt de morir per l'atac d'un cérvol quan estava en directe a Twitch. Ell mateix ha explicat que es troba bé en un vídeo.

El món de Twitch ha viscut un moment molt tens aquest dilluns al matí. Frank Cuesta, conegut arreu de tot l'Estat i bona part del món castellanoparlant de l'streaming, ha patit un accident greu que li hauria pogut costar la vida. Ell mateix ho ha admès així en un vídeo posterior explicant que "està bé" després de l'atac d'un cérvol. En concret, Frank Cuesta ha estat "a punt de morir" per l'atac de l'animal. Tal com han recollit centenars d'usuaris a les xarxes, el creador de contingut estava en directe quan han passat els fets.

Cuesta es trobava amb diversos animals al costat d'un riu. Ell sortia de l'aigua, quan un cérvol que estava al seu costat ha començat a atacar-lo. L'ha encastat amb les banyes, l'ha tirat a terra i, tal com es pot veure a les imatges, semblava que l'havia deixat molt malferit. Fins i tot ha arrossegat Cuesta a través del camí, deixant-lo pràcticament immòbil a terra. Després de l'atac, el creador de contingut ha explicat què ha passat a través d'un vídeo. "El que veureu és un vídeo molt dur", ha explicat, deixant clar que ha estat "una situació de vida o mort".

Una qüestió de vida o mort

El cérvol, que té el nom de "Perrito", "feia dies que estava nerviós", explica. "La natura és molt bonica, però és dura, és injusta, és fotuda de vegades", ha sentenciat. El mateix Frank Cuesta admet "que ha estat culpa seva" i que, després de barallar-se amb l'animal perquè el deixés anar i poder sortir indemne, "encara tenia l'ensurt al cos" quan ha gravat el vídeo per explicar als seus espectadors què havia passat. Tothom havia quedat espantat, perquè Cuesta ha tallat el directe en sec. No ha estat més que un ensurt.

ETIQUETES:

Deixa un comentari