PREMI ESPERAT

Desesperació al sorteig de la Grossa de Nadal més tardana de tota la història

La cara de cansament d'una de les cantaries ha representat als seguidors del sorteig que esperàven amb candaletes el primer premi

La cara de la Kiara, desesperada en veure que no sortia la Grossa

El Sorteig de la Loteria de Nadal d'aquest 2023 ha tornat a centrar l'atenció de totes les mirades d'aquest divendres 22 de desembre. Quan feia només uns minuts després que les boles comencessin a girar, els nens de Sant Ildefons han cantat el primer dels 13 grans premis del matí. Concretament el primer cinquè premi (54.274), guardonat amb 60.000 euros a la sèrie.

No ha estat fins passades les 11 del matí quan s'ha repartit el primer dels quarts premis del matí, el 93361. En veure que avançava el matí i la Grossa no sortia, els nens i nenes de Sant Ildefons s'han anat desesperant amb l'expectativa que qualsevol dels grans premis que sortia fos finalment la Grossa. Cal recordar que la vegada que més tard s'havia cantat el primer premi va ser l'any 2014 quan la Grossa no va sortir fins les 13.00 del migdia. Un rècord que ha quedat pulveritzat aquest 2023, quan no ha estat fins les 13.16h, quan s'ha descobert l'esperat número més ben remunerat, el 88.008.

Per si això no fos poc, poc abans de la 1 del migdia, una de les manetes del bombo ha deixat de rodar i encara ha allargat més el dsenllaç del sorteig.

Un fet que ha provocat que els nens cantaires hagin perdut la paciència. Entre aquestes, la jove Kiara Román, que ha deixat una de les imatges de la jornada quan després de treure el número 37038 del bombo, i comprovar que el seu company tenia un dels grans premis a la mà, s'ha pensat que es tractava del primer premi. Però no ha estat així. Només uns segons més tard, el seu company li ha fet evident que només era un altre cinquè premi.

La cara de la noia s'ha convertit en tot un poema, passant de la més absoluta felicitat a la desesperació absoluta davant l'enèsim cinquè premi del matí. Una imatge que no ha passat desapercebuda per molts espectadors com així han fet evident a través de les seves xarxes socials, on ha compartit les imatges de Kiara després de descobrir que el número que havia cantat no era la Grossa.

Un altre dels moments virals de la jornada ha estat quan una de les nenes de Sant Ildefons s'ha entortolligat mentre cantava el seu número i no trobava la manera de continuar. Davant d'això, el públic l'ha salvat amb un càlid aplaudiment.

ETIQUETES:

Deixa un comentari