MONARQUIA

Pilar Eyre revela a TV3 els motius de l'escàndol de la reina Letícia: "Volen apartar Felip VI"

"Volen que Joan Carles I torni a ser rei d'Espanya", ha assegurat la periodista del cor sobre el pressumpte afer amorós de l'actual reina

Felip i Letícia a la jura de la Constitució d'Elionor de Borbó

La periodista experta en la Casa Reial espanyola, Pilar Eyre ha estat l'única que aquest dimecres ha escrit sobre el suposat escàndol amorós de la reina Letícia i Jaime del Burgo a la revista Lecturas. La resta de publicacions del cor han preferit ni tan sols citar el tema tot i la seva gran repercussió.

"Tota la premsa internacional en parla i a mi m'aturen pel carrer per aquest tema. Ens hem atrevit perquè jo no vull que en un futur es digui que tots els periodistes vam callar. Per respecte a la nostra professió hem de parlar del tema", ha assegurat Eyre al programa Tot es mou d'Helena Garcia Melero d'aquest dimecres.

Portada de la revista "Lecturas"

Eyre: "Ella ho sabia"

Eyre, també ha donat nous detalls de com la reina Letícia va ser informada que la seva intimitat quedaria al descobert. Explica que el dia abans de la jura de la Constitució d'Elionor de Borbó, hauria rebut una trucada de telèfon dient-li que sortirien els missatges privats que havia mantingut amb Jaime del Burgo. Segons Eyre, Letícia feia temps que havia demanat a Jaime del Burgo que no ho fes però ell no li va fer cas.

"No sé si tenen un acord per seguir units pel bé de la Corona, o bé si Felip VI ha perdonat la pressumpta debilitat de la seva dona…", ha assegurat la periodista. "Haig de dir que la Casa Reial no ha trucat a cap mitjà demanant que no parléssin del tema", ha afegit. "Són els mitjans que han decidit que no era notícia…", li ha replicat Melero sorpresa. "Nosaltres ens ho vam pensar molt abans de treure aquesta portada", ha puntualitzat Eyre.

Felicitació de Nadal de la Casa Reial d'aquest 2023 (TV3)

"Volen que torni Joan Carles I"

Qui hi ha al darrere de la publicació de la suposada infidelitat de la reina Letícia? Segons Eyre, "el que està més content amb tot això és el rei emèrit". "M'han trucat molta gent coneguda, i alguns catalans que algun dia et cridarà l'atenció per qui són, i que creien que Letícia els devia alguna cosa i que no s'ha portat bé amb ells. Volen que Joan Carles I torni a ser rei d'Espanya, o que la Corona passi a mans de la princesa Elionor, però que Felip VI sigui apartat del càrrec. Són nostàlgics de l'antic règim", ha revelat.

ETIQUETES:

Comentaris ( 2 )

  1. Miquel Carreras i Trias

    que visqui el rei però com més lluny millor, a mi em fan por les banyes.visca la república catalana. La Leti encara podria tornar als telediaris.

  2. Miquel Carreras i Trias

    jo sóc independentista i em sembla molt bona la proposta de Vox: que el rei felip vi abdiqui.

Deixa un comentari