SINCERA

Paz Padilla sobre la seva etapa a "Sálvame": "Vaig estar molt incòmoda, era un negoci"

"Demano perdó si alguna vegada vaig fer mal, que crec que sí", ha assegurat la presentadora i humorista de Cadis

Paz Padilla a 'Sálvame' (Tele 5)

Paz Padilla (54) ha tornat a parlar de la seva abrupta sortida de Sálvame gairebé dos anys després de la seva sonada sortida del plató del programa arran d'una disputa amb Belén Esteban per l'efectivtat de les vacunes de la covid. Un fet pe qual fins i tot va ser ser acomiadada de la cadena. La còmica, que feia 13 anys que era una de les presentadores de l'espai, finalment va ser readmesa a Telecinco perquè així ho va determinat un jutge, però mai més va tornar a participar al programa de Jorge Javier Vázquez.

"Van editar el vídeo. Jo el que volia dir és que havíem d'anar en compte perquè podíem infectar-nos encara que estiguéssim vacunats. Vaig explicar al programa que jo no era antivacunes i que era un tema molt seriós. Al final, però, va haver-hi un moment en què vaig dir que no tenia res més a dir i allò em va passar factura. Després el temps va posar les coses al seu lloc i aquí estem. Molta de la gent que em va assetjar després se la va veure en festes sense mascareta", ha explicat al podcast Lo que tú digas.

"Demano perdó"

Pel que fa a Sálvame, Padilla ha assegurat que no li agradaria tenir un programa així. "Vaig estar molt incòmoda i em vaig adonar que ja sobrava. No és bonic anar a una feina i no poder explicar als teus companys que el teu marit s'està morint", ha revelat. "No ho tornaria a fer mai a la vida. Ja no necessito ni diners ni res. Si alguna cosa he après és que es necessita molt poc per a ser feliç", ha afegit.

La humorista, que molt aviat estrenarà a Cuatro el docureality Te falta un viaje, també ha afirmat que a alguns col·laboradors "se'ls ha menjat el seu personatge". L'andalusa ha recordat que va demanar als seus caps rebaixar en diverses ocasions la tensió de Sálvame. "Si us plau, no et fa pena veure-la plorar? 'Anda ya!", assegura que li van contestar. "Si puges l'audiència, van a per tu. Això és un negoci", ha sentenciat.

Padilla ha aprofitat la sincera conversa per demanar disculpes per la seva etapa a Sálvame: "Demano perdó si alguna vegada vaig fer mal, que crec que sí", ha conclòs.

Mira el vídeo a partir del minut 30

ETIQUETES:

Deixa un comentari