MALALTIA

Revelada la causa de la mort de l'actriu catalana Daniela Costa als 42 anys

La parella de l'actriu coneguda pel seu paper a la sèrie "Al salir de clase", Oskar Salcedo, ha revelat que Costa patia un càncer de mama

Daniela Costa a la sèrie "Gavilanes"

Quan el món de la interpretació encara no havia paït la mort sobtada d'Itzíar Castro als 46 anys, aquest divendres es va conèixer el traspàs d'una altra actriu catalana com és Daniela Costa, de només 42 anys. L'anunci de la seva mort la va comunicar el també actor Míguel Ángel Muñoz, que va ser company seu a la sèrie Mis adorables vecinos (2004-2006), a través d'una piulada.

Per a molts, l'actriu encara era recordada pel seu paper a la mítica sèrie Al salir de clase, on va interpretar el personatge de l'Alejandra Agustín (Álex), durant més de 200 episodis. "No dono crèdit amb la vida. Ens ho vam passar molt bé fent la sèrie junts… Descansa en Pau Daniela Costa. Familiars i amics més pròxims, us acompanyo en el sentiment", va lamentar Silvestre al seu compte d'X, adjuntant dues imatges seves i de l'actriu.

Tot i aquesta terrible notícia, la incògnita eren els motius de la mort de l'actriu. Una resposta que finalment s'ha conegut a través de la seva parella, Oskar Salcedo, com així ha fet públic a través d'un missatge al seu compte de Facebook on ha explicat que l'actriu va morir a causa d'un càncer de mama: "L'Amor de la meva Vida!!! La meva benvolguda companya i mare del nostre fill, Daniela Costa, ens va deixar en aquest pla físic, per unir-se amb Déu i l'Univers, descansant en Pau!!! La terrible malaltia del càncer de mama va poder amb ella!!!".

L'actriu, que va néixer a Barcelona l'any 1981 a Barcelona va saltar a la fama l'any 2002 primer amb la sèrie El comisario; i després amb Al salir de clase. Costa també havia participat a la sèrie 16 dobles de TV3. Les seves últimes aparicions televisives van ser a les sèries Gavilanes d'Antena 3, i M.I.R. a Telecinco.

ETIQUETES:

Deixa un comentari