16 DE GENER

L'import que cobrarà Albert Om per conduir la gala dels 40 anys de TV3 al 2024

El presentador osonenc conduirà un programa especial el proper 16 de gener per commemorar els 40 anys de la primera emissió de TV3

Albert Om conduirà la gala dels 40 anys de TV3

El presentador Albert Om (57) acaba de canviar els micròfons de RAC1 pels de Catalunya Ràdio i s'ha afegit a l'equip de col·laboradors dels matins de Ricard Ustrell a l'emissora pública per fer una secció diària durant Nadal en què fa un repàs personal del que ha donat de si el 2023.

Un moviment contrari al de la periodista i antiga presentadora d'El Matí de Catalunya Ràdio Laura Rosel, nova opinadora de El Món a Rac1 de Jordi Basté. De fet, Rosel també ha tornat a una emissora a la qual ja hi havia treballat abans de fer el salt a la CCMA. Amb tot, el canvi de cromos d'Om i Rosel és una nova mostra del pols entre les dues ràdios capdavanteres al país. En aquest sentit, Om va dir fa uns dies en una entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio que "quan algú marxa d'un lloc estripant, perd la raó".

Om també ha tornat a TV3 amb Una altra història, un espai que s'emet els dijous a la nit i que repassa a través de cent objectes la història de l'últim segle a Catalunya. De moment el programa ha obtingut uns resultats d'audiència més aviat modestos. Tot i això, no serà l'única aparició del presentador a la cadena pública. Segons ha pogut saber elmondelatele.cat, Om conduirà la gala especial per commemorar els 40 anys de la primera emissió de TV3 i que s'emetrà el proper dimarts 16 de gener.

Albert Om conduirà la gala dels 40 anys de TV3

TV3 revela el sou que cobrarà

Cal recordar que el periodista osonenc ja va conduir la gala dels primers 25 anys de TV3 que es va celebrar l'any 2008 i que va comptar amb les cares més conegudes de la cadena. En aquella ocasió, Om, que liderava les tardes de TV3 amb El club va comptar amb cares tant populars com Júlia Otero, Carles Francino, Àngel Casas, Miquel Calçada, Fina Brunet i Salvador Alsius i va aconseguir una quota mitjana del del 18,6%.

Quinze anys després d'aquella gala, Om tornarà a ser l'encarregat de bufar les espelmes amb els espectadors de TV3. I atenció, perquè segons figura al Portal de Transparència de 3Cat, el presentador cobrarà 25.000 euros per conduir la gala que s'emetrà en horari de màxima audiència i que comptarà amb les cares més populars de la cadena pública des dels seus inicis, l'any 1983. Un import molt superior als 6.000 euros que va cobrar Laura Rosel per conduir la nit temàtica sobre la "Generació porno" i que es va quedar amb un modest 9,8% d'audiència.

ETIQUETES:

Deixa un comentari