POLÈMIC

Kevin Spacey reapareix i carrega contra Netflix: "Jo els vaig posar al mapa"

L'actor de "House of Cards" que va ser acomiadat per unes acusacions de delictes sexuals, ha protagontizat un vídeo al costat d'un periodista ultra de la Fox News

Kevin Spacey al vídeo de Youtube

L'actor Kevin Spacey (64) ha reaparegut durant la Nit de Nadal d'aquest 2023 en el paper del seu mític personatge de Frank Underwood de la sèrie House of Cards per llançar un nou dard contra Netflix. Cal recordar que l'actor que va ser acomaidat de la plataforma per unes acusacions d'abús i agressió sexual, de les quals finalment ha quedat absolt.

Spacey apareix al costat de l'ex periodista estrella de la Fox News, Tucker Carlson, que també va ser acomiadat el passat mes d'abril per un cas de mentides que va difondre sobre el suposat frau electoral de les últimes eleccions que va perdre Donald Trump.

"Jo els vaig posar al mapa"

Al vídeo, de 7 minuts de durada, Carlson condueix una entrevista aparentment seriosa amb Spacey, en la qual simula ser Frank Underwood, i insinua que es podria presentar a les eleccions. Però l'actor va més enllà i apunta directament a Netflix pel seu acomiadament fulminant.

"Els dos tenim una cosa en comú. Ens va acomiadar de la nostra cadena. Però a tu van intentar matar-te", diu el presentador fent referència al final del seu personatge a House of cards. "Però aquí estem. Més grans que mai", li respon Spacey.

Kevin Spacey i Tucker Carlson (Youtube)

"És estrany que hagin decidit tallar públicament els vincles basant-se en unes acusacions que s'han demostrat falses", afegeix abans de llançar el següent dard: "No hi ha cap dubte que Netflix existeix perquè jo els vaig posar al mapa i van van intentar posar-me sota terra".

L'actor continua la conversa explicant que li encanta quan la realitat i la ficció s'uneixen, perquè és quan "les coses es posen interessants". Spacey conclou el vídeo assegurant que d'ara en endavant "faré qualsevol paper que el públic vulgui que faci".

ETIQUETES:

Deixa un comentari