RAC1

Jordi Basté es disculpa públicament per una pregunta a Irene Montero

El presentador d'El Món a RAC1 esmena haver demanat a l'exministra d'Igualtat per la situació dels seus fills en el cas que ella fos escollida com a eurodiputada.

Jordi Basté se suma al Cafè Solidari de Sant Joan de Déu

El presentador d'El Món a RAC1, el programa líder de la ràdio catalana ha sorprès la seva audiència amb una situació incòmoda: Jordi Basté ha demanat disculpes a Irene Montero per una pregunta. En un dels moments de la tertúlia, el periodista ha presentat l'exministra d'Igualtat per parlar sobre la futura candidata a les eleccions europees per Podem.

En una conversa breu, també ha abordat el trencament entre la seva formació i Sumar. Però en la seva candidatura a la UE, ha estat molt clara: "Ara cal fer més política que mai". Tot i això, Basté decidit corregir més tard una pregunta que ha realitzat a l'exministra de Podem. Els motius els ha explicat al seu compte d'X.

Concretament, en un dels moments de l'entrevista, el presentador de RAC1 li ha preguntat sobre els seus fills i com ho compaginaria, ara que podria marxar a l'Eurocambra. Això ha estat molt criticat a les xarxes per molts oients. Basté, en un breu comunicat a la xarxa X, ha corregit la seva pregunta i ha demanat disculpes. "Demano disculpes per una pregunta a Irene Montero que no hauria d'haver fet i als oients per fer-m'ho veure", ha explicat.

"Conec a la seva família i li he fet la pregunta (com s'ho farà amb la canalla si surt eurodiputada). Encara queda molt camí i avui he estat jo qui ho he demostrat", ha finalitzat. Montero ha explicat diverses qüestions. Entre elles, que no ha parlat fins ara amb Yolanda Díaz. Ha defensat, però, que quan hagin de negociar, parlaran sense problemes. També ha explicat com va saber quan no tornaria a ser ministra. "Ningú em va comunicar que no seria ministra", ha explicat als micròfons de RAC1.

Escolta l'àudio a partir del minut 10:00

ETIQUETES:

Deixa un comentari