CONVIDATS

Isabel Presyler i Toni Soler, protagonistes del "Col·lapse" d'aquest dissabte a TV3

El presentador repassarà la seva trajectòria televisiva i les "Mamarazzis" analitzaran el documental de la reina de la premsa del cor

Ricard Ustrell al plató de "Col·lapse"

Aquest dissabte 16 de desembre, el Col·lapse de Ricard Ustrell tornarà a l'horari de màxima audiència de la cadena pública amb nous protagonistes i convidats. Un dels més destacats serà la conversa que mantindrà amb una cara molt popular de TV3 com és el periodista i presentador Toni Soler. Amb ell, es recordaran alguns dels millors moments que han deixat els seus programes a TV3 com el mític Malalts de tele o Polònia. Soler també parlarà de l'humor i farà un repàs de l'actualitat política de Catalunya.

"Les Mamarazzis", Laura Fa i Lorena Vázquez tornaran al plató de TV3 per analitzar a fons tot el que ha donat de si el documental sobre Isabel Preysler que s'acaba d'estrenar a Disney+. Com viu, per què continua essent un referent d'elegància, qui ha estat l'home més important de la seva vida, quina relació té ara amb els seus fills i joves, i per què és tan important el Nadal per a ella, seran alguns dels temes que es tractaran sobre la seva figura.

El programa també descobrirà tots els detalls del rodatge i la dramàtica història de la pel·lícula La sociedad de la nieve de Juan Antonio Bayona. Amb el director català també es parlarà dels seus inicis, de perseguir somnis, de treballar de valent, de les seves obsessions i de la importància de la família, entre altres coses.

Els altres convidats de la nit seran l'exjugador de bàsquet i presentador de televisió com Supervivientes i les gales Inocente, inocente, Juanma López Iturriaga; i l'antropòloga Marta Vigo. La Marta forma part del col·lectiu "@sombarbarie", explica que va prendre la decisió de no amagar més els pèls de la seva cara per reivindicar sense complexos els diferents models de feminitat i lluitar contra la pressió social que existeix actualment per tenir cossos no normatius. Com sempre, clourà el Col·lapse el sempre irònic Sergi Pàmies.

ETIQUETES:

Deixa un comentari