UN CLÀSSIC

El tradicional verset de Nadal de Xavier Graset al 324

El presentador del "Més 324" torna a recitar el seu particular vers de Nadal davant els espectadors

És una de les tradicions més estimades de la televisió catalana. Any rere any, el periodista i presentador del Més 324, Xavier Graset recita un verset de Nadal davant els seus espectadors. Enguany no ha estat cap excepció i, en ple programa d'aquest divendres 22 de desembre, ha pujat a la cadira per recitar un poema destinat a tota la seva audiència. A les xarxes, com cada Nadal, l'han aplaudit com cal.

Aquest 2023, Graset ha felicitat les festes al seu públic recitant el poema "La notícia", de Carles Torner. El periodista i presentador, en poc més de dos minuts, ha delectat els espectadors amb el seu verset.

ETIQUETES:

Deixa un comentari