PREMIADA

Anna Simon, nova presentadora de La Grossa de Cap d'Any a TV3

La periodista catalana conduirà la gala del proper 31 de desembre acompanyada pels humoristes Fel Faixedas i Carles Xuriguera

Anna Simon presentarà el Sorteig de La Grossa

Diumenge, 31 de desembre, a les 12.55, TV3 emetrà en directe l'onzena edició del sorteig de La Grossa de Cap d'Any, des de les instal·lacions de la cadena a Sant Joan Despí. El programa, però estrenarà conductors. Si fa un any van ser Marc Giró i Elisenda Pineda els encarregats d'anunciar els números premiats, enguany serà la periodista Anna Simon (41), acompanyada dels humoristes Fel Faixedas i Carles Xuriguera.

L'elecció de Simon arriba poc abans que la presentadora torni a TV3 amb el nou reality rural El tros, produït per Shine Iberia (MasterChef) i que compta amb un pressupost de prop d'1 milió d'euros. El Tros serà un concurs-reality on deu ruralites competiran per convertir-se en el millor pagès o pagesa de Catalunya. Però no ho faran sols. Cada pagès formarà parella amb un urbanita i plegats hauran de superar reptes físics increïbles que posaran a prova les seves habilitats i coneixements i, sobretot, la seva resistència.

La periodista catalana tornarà a la televisió catalana després d'haver conduït espais d'èxit com Oh Happy Day!, Persona infiltrada, Lloguer a primera vista o el Zapeando de la Sexta.

Anna Simon, presentarà "El tros"

ETIQUETES:

Deixa un comentari