ACCENTS

TV3 reforça les delegacions per ampliar la informació de tots els territoris de parla catalana

Les periodistes Caterina Karmany i Pepa Ferrer es mantindran com a delegades de 3Cat a les Illes Balears i el País Valencià

Karmany i Ferrer, delegades de 3Cat a les Illes i el País Valencià

TV3 ha escollit les periodistes Caterina Karmany i Pepa Ferrer com a noves delegades de 3Cat a les Illes Balears i el País Valencià, respectivament, tal i com ha fet públic la cadena pública aquest dimecres a través d'una piulada. Cal recordar que tant Karmany com Ferrer ja eren les actuals corresponsals (ara delegacions) dels dos territoris des dels anys 2022 i 2017 respectivament.

A partir d'ara, les dues periodistes informaran tant per a la televisió, la ràdio i el canal digital i properament comptaran amb un nou redactor a cada delegació. En el cas de Karmany, nascuda a Mallorca, va ocupar el buit de la històrica Margalida Solivellas, que havia informat durant 36 anys per TV3 des de les Illes, i d'Eulàlia Ferrer que ho havia fet per Catalunya Ràdio arran de la seva jubilació.

Pel que fa a Pepa Ferrer, nascuda al municipi alacantí de Pego, va assumir la corresponsalia de TV3 al País Valencià el setembre de 2017. La periodista va agafar el relleu d'Empar Marco que va ser escollida com a directora de la televisió valenciana À Punt que va renèixer després de l'apagada de Canal 9.

A tots els territoris de parla catalana

Cal recordar que l'aposta de l'actual direcció de 3Cat passa per duplicar els efectius als terrioris de parla catalana, més enllà de les fronteres del Principat. "El procés de selecció s'emmarca en l'aposta de 3Cat per reforçar les delegacions dels territoris de parla catalana a totes les finestres i amb tots els accents", explica la cadena pública.

Una de les primeres mesures va ser el retorn del senyal de la càmera de Perpinyà a la informació meteorològica. Properament també es recuperarà el delegat que s'ocuparà de la informació de les comarques de la Catalunya Nord. D'altra banda, i segons ha avançat Comunicació 21, el periodista David Izquierdo ha estat designat cap d'edició del Telenotícies cap de setmana, després de superar un procés de selecció intern.

ETIQUETES:

Deixa un comentari