PRESENTADORS

Ricard Ustrell i Jordi Basté coincideixen i se saluden a Madrid en ple debat d'investidura

Els dos presentadors s'han trobat al Congrés dels Diputats en una jornada maratoniana de ràdio a la capital espanyola

Ricard Ustrell aquest dimecres a Madrid

Les dues principals emissores catalanes han modificat la seva graella per seguir el ple d'investidura de Pedro Sánchez d'aquest dimecres. A Catràdio, Ricard Ustrell serà qui farà més hores amb un especial d'El matí de Catalunya Ràdio que s'allargarà fins a les 14.00 del migdia i que reprendrà la seva emissió al vespre, de 19 a 22.00. "Avui és un d'aquells dies llargs de ràdio", ha dit el presentador en un vídeo fet públic per l'emissora quan encara era negre nit a Madrid.

Una jornada maratoniana que ha coincidit amb l'aniversari del presentador que aquest dimarts va fer 33 anys. El de Sabadell va celebrar-ho amb un sopar amb els seus companys de programa desplaçats a Madrid, tal i com va fer públic al seu compte d'Instagram, on se'l pot veure somrient amb un pastís i les seves corresponents espelmes.

Ustrell celebrant el seu aniversari (Instagram)

A RAC1, Jordi Basté també ha allargat dues hores el seu El Món a RAC1 fins a les dues del migdia, i a la tarda, Toni Clapés li agafarà el relleu fins a les 20.00h. "Es que no puedo con mi vida. Ai per favor", va publicar el presentador al seu Instagram aquest dimarts a la nit, adjuntant la imatge de la graella especial de RAC1

Un desplegament que ha propiciat que els dos presentadors estrella de la ràdio catalana s'hagin desplaçat a la capital espanyola per poder ser 'in situ' al Congrés dels Diputats on s'han acreditat més de 600 periodistes.

Instagram de Jordi Basté

Trobada inesperada i salutació cordial

Ustrell i Basté han arrencat els seus programes especials a primera hora del matí amb diverses entrevistes a les escales del pati del Congrés. Amb el micròfon sense cables a mà, tots dos presentadors han fet diverses entrevistes a diputats i càrrecs del govern espanyol abans de la seva entrada a l'hemicicle. La nota divertida del matí ha estat la trobada entre els dos presentadors que ha pogut presenciar aquest mitjà.

Abans que Ustrell entrevistés a la ministra Pilar Alegria, el presentador de Catalunya Ràdio s'ha topat amb el locutor de RAC1, a qui no ha dubtat a saludar. Com no podia ser d'una altra manera, Basté ha correspost de forma cordial. Una coincidència que arriba només quinze dies abans que es faci públic l'Estudi EGM que analitza les audiències radiofòniques i que es coneixerà el pròxim 30 de novembre a partir de les 8 del matí.

Basté mantindrà el seu lideratge indiscutible? Ustrell retallarà distàncies? Hi haurà 'sorpasso'? En dues setmanes tindrem la resposta, de moment ens quedem amb el seu bon 'fair play'.

ETIQUETES:

Deixa un comentari