PRESENTADORA

Nuria Marin se sincera abans de l'estrena del seu programa a TV3: "M'ho he begut tot"

La periodista que ha treballat durant anys a Telecinco reconeix que guanya més diners amb les xarxes socials que amb la televisió

Nuria Marin a Catalunya Ràdio

TV3 estrenarà molt aviat un concurs de cites per trobar parella. Es tracta de Love cost, produït per Minoria absoluta (Polònia, Està passant). La periodista aranesa, Nuria Marín (41), cara habitual de Telecinco amb espais com Sálvame i Socialité i que recentment també ha fitxat per l'Està passant de Toni Soler serà l'encarregada de conduir el nou dating de TV3.

Es tracta d'un format que feia molt anys que no tenia cabuda a la graella de la cadena i que arribarà després de formats d'èxit com el mític Amor a primera vista de Montse Guallar i Àlex Casanovas. En cada episodi, un solter o soltera haurà d'esbrinar quins dels seus pretendents acudeixen al programa per amor i quins d'ells només volen emportar-se els diners. A cada capítol hi participaran 5 concursants: una persona soltera i quatre de pretendentes.

Abans de la seva estrena, Marin va ser entrevistada a El Suplement de Roger Escapa d'aquest diumenge. "Aquesta setmana comencem a gravar el programa". La periodista també està molt present a les xarxes socials, especialment a Tik Tok on triomfa amb divertits vídeos sobre els assumptes del cor. "Guanyo més diners amb les xarxes que amb la televisió", va revelar.

"Vaig sortir molt de festa"

La presentadora també va explicar que el seu principal secret de bellesa és dormir moltes moltes hores. "Ara la meva nit ideal és sopar d'hora i prendre un roiboos abans d'anar a dormir. La fase de diversió ja l'he passada". Tot i això, la presentadora va confessar que de jove havia sortit molt de festa: "Quan vaig arribar a Barcelona amb 17 anys, vaig cremar la nit. El primer any de carrera ho vaig suspendre tot. Mai he consumit drogues però m'ho he begut tot… Ara els cubates em senten fatal".

Amb només 19 anys va conèixer la seva actual parella, el guionista Juanlu de Paolis, amb qui ja porten 22 anys. "Al principi ell no em feia cas. Jo era una cabra boja, i en canvi, ell és molt seriós…", va assegurar. "Em va dir que no volia que passés res fins que ell no tingués clar que es casaria amb mi", va afegir. Tot i la seva llarga relació, mai han decidit casar-se: "Ens fa mandra… i els trobo una mica horteres ara. Per mi és un negoci i a la gent li fa mandra anar al teu casament. Quan la gent rep la teva invitació i diu 'quina ilu' en realitat està dient 'la mare que et va parir, per què m'has convidat? A ningú li fa il·lusió…'", va sentenciar.

ETIQUETES:

Deixa un comentari