SUPERVIVÈNCIA

Netflix fa públic el tràiler de "La sociedad de la nieve" de J.A. Bayona sobre la tragèdia dels Andes

El film, que s'estrenarà a la plataforma el proper 4 de gener de 2024, remmemora els fets que van tenir lloc l'any 1972

"La sociedad de la nieve" s'estrena a Netflix

La sociedad de la nieve, la pel·lícula del català José Antonio Bayona (Lo imposible) seleccionada com a Millor pel·lícula internacional als Oscar 2024, ha estrenat el seu tràiler definitiu. El film, que s'estrenarà a Netflix el proper 4 de gener de 2024 remmemora la tragèdia que van tenir lloc l'any 1972 als Andes, quan el vol 571 de la Força Aèria Uruguaiana, que transportava un equip de rugbi cap a Xile es va estavellar.

Només 29 dels 45 passatgers van aconseguir sobreviure després d'una extrema lluita per la supervivència. Aquesta no serà la primera vegada que es fa una pel·lícula sobre la tràgedia. L'any 1993, el director Frank Marshall va estrenar Viven!, amb la qual els espectadors van poder conèixer com s'ho van fer els passatgers d'aquell fatídic vol per poder continuar amb vida a 30 graus sota zero.

"La sociedad de la nieve" (Netflix)

Mentre no arriba el dia de l'esperada estrena, aquest dilluns 27 de novembre, Netflix ha fet públic el tràiler oficial de la pel·lícula que està protagonitzat per Enzo Vogrincic, Matías Recalt, Agustín Pardella i Esteban Bigliardi. Un rodatge que es va dur a terme a Sierra Nevada (Andalusia), Montevideo (l'Uruguai) i en diferents localitzacions dels Andes (tant a Xile com a l'Argentina) incloent La Vall de les Llàgrimes, la localització real de l'accident.

ETIQUETES:

Deixa un comentari