INFLUENCER

Laura Escanes s'estrena com a presentadora de TV3: "És una sensació estranya"

La popular influencer explica com ha viscut l'experiència de conduir el nou reality d'aventures de la cadena pública

Laura Escanes, presentadora de "La travessa" al 3Cat

Laura Escanes (27) és una de les grans apostes de la temporada de TV3 després d'haver estat escollida com a nova presentadora de La travessa, el nou reality de la recent estrenada plataforma 3Cat. El concurs és una competició en la qual vuit parelles han de creuar els Pirineus des de la Vall d'Aran fins al Cap de Creus. "Avui és un dels dies més importants, i a la vegada de més nervis, de la meva vida", va assegurar Escanes al seu compte d'Instagram, el dia de la presentació del programa.

L'endemà de l'estrena, el compte d'Instagram de 3Cat, va publicar un vídeo on la influencer es defensava de les crítiques que havia rebut durant els darrers mesos, des que es va fer oficial el seu fitxatge per la cadena catalana: "M'han dit de tot, que què fa una 'pixapins' a la muntanya, que el meu català no és perfecte, que no soc periodista, però jo només us dic que ho he donat tot i que mireu 'La travessa'. Per criticar el meu programa primer mireu-lo", va avisar la noia.

Escanes era un dels grans reclams de la nova plataforma, al costat d'Andreu Buenafuente i els resultats parlen per si sols. Els tres primers episodis de La travessa s'han situat als primers llocs del rànquing del més vist del nou 3Cat des del primer dia de la seva estrena.

"Laura Escanes, TV3, Washington"

Aquest dilluns, Escanes ha tornat a parlar per a les xarxes socials de TV3 i ha revelat que de petita ja somiava en treballar a la televisió i pronunciar el clàssic "Laura Escanes, TV3, Washington": "Sempre deia que m'agradaria presentar el Telenotícies. De cop i volta he estat envoltada de gent que he vist de petita i que admiro… I penso: "Soc jo?" És una sensació estranya", ha assegurat.

Escanes també ha explicat que tenia l'instint que havia d'acceptar l'oferta de TV3. "Em deia que ho havia de fer, provar-ho i donar-ho tot… I m'hi vaig atrevir. Crec que hi ha una Laura d'abans i una Laura d'ara, en el sentit de confiar més en mi mateixa. Vull seguir dient que sí, sense tenir la por al que diran", ha assegurat.

En declaracions a Catalunya Ràdio, el director de La travessa, Ruy Balañá, s'ha mostrat molt satisfet amb la feina de Laura Escanes: "Ha sortit molt bé tenint en compte que és la seva primera vegada a la televisió. Ho ha donat tot!".

ETIQUETES:

Deixa un comentari