CINTA

Josep Maria Pou serà Jordi Pujol a "Parenostre", la primera pel·lícula sobre la deixa de l'avi Florenci

El film se situa el dia que van comunicar a la família Pujol que el diari "El Mundo" publicaria la notícia de la deixa a Andorra

Josep Maria Pou i Carme Sansa són Jordi Pujol i Marta Ferrusola a "Pare nostre"

Josep Maria Pou i Carme Sansa seran Jordi Pujol i Marta Ferrusola a la pel·lícula Pare nostre. Es tracta d'un film que s'estrenarà durant el 2024 i que abordarà la gestió que va fer la família Pujol en el moment de fer pública la deixa de l'avi Florenci a Andorra. Des del moment que es va saber que el diari El Mundo publicaria que l'expresident tenia diners no declarats al país dels Pirineus, fins que aquest va decidir fer-ho públic a través d'un comunicat.

El film dirigit per Manel Huerga i guionat per Toni Soler, arrenca el dia que els Pujol van saber que anàven "a por ellos", segons ha avançat el seu director. La cinta mostrarà com ho va gestionar la família aquella nit amb reunió de Pujol amb la seva dona i alguns dels seus fills.

Pare nostre també compta amb la participació d'altres actors de renom com Pere Arquillué, Eduard Lloveras, Lluís Soler, Sílvia Abril i David Selvas. Un rodatge que ha durat quatre setmanes, i que s'ha fet íntegrament a les instal·lacions del Grup Mediapro a través de pantalles led i croma que han recreat tots tipus d'escenaris, amb total realisme. És la primera pel·lícula que tècnicament s'ha fet tota així.

ETIQUETES:

Deixa un comentari