XEF

Jordi Cruz ensorra la gestió de Colau i lloa Ayuso: "Madrid està molt millor"

"La gestió que ha fet Colau a Barcelona és terrorífica", ha assegurat el popular xef manresà i membre del jurat de "Masterchef"

Jordi Cruz a "Masterchef"

El xef català, Jordi Cruz (45) ha passat pels micròfons d'El Suplement de Roger Escapa d'aquest diumenge per fer balanç de la seva carrera culinària i televisiva. El cuiner va aconseguir la seva primera estrella Michelin amb només 26 anys i actualment ja n'acumula cinc més. A banda d'això, Cruz compagina els fogons dels seus quatre restaurants amb la seva participació com a jurat al talent culinari de La 1, Masterchef.

Un èxit que l'ha catapultat a la popularitat i que li ha passat factura tal i com va reconèixer en una entrevista recent: "Als 3 anys d'estar a 'Masterchef' em vaig acostumar als tractes especials i es veu que se'm va pujar la fama", va admetre. Aquest diumenge, Cruz encara ha anat més enllà: "Em vaig tornar una mica 'gilipolles' quan vaig començar a fer televisió".

El xef manresà ha explicat que quan va començar a sortir a la tele la gent el tractava de forma diferent. "Jo era un noi de poble i de cop et tracten de manera especial… La gent al carrer et diu guapo sense ser-ho… Això sostingut en el temps… Va arribar un dia que un dels meus cuiners em va dir que estava una mica 'gilipolles' i l'endemà li vaig donar les gràcies perquè m'estava posant de peus a terra", ha afegit.

Guanyo més diners a la tele

Cruz també ha revelat que guanya més diners diners fent televisió que amb els seus quatre restaurants. "Es paga molt bé, tot i que després ve Hisenda i et fot una bufetada que et quedes 'tonto'", ha dit amb ironia. Cal recordar que segons va confirmar TVE fa només uns mesos, els tres jutges de MasterChef, Jordi Cruz, Pepe Rodríguez i Samantha Vallejo-Nágera s'embutxaquen 10.000 euros per cada gala del concurs culinari. Un import que ascendeix a 130.000 euros per cada temporada que acostuma a constar de tretze entregues.

"La gestió de Colau ha estat terrorífica"

El xef també s'ha mullat en política per tornar a lloar la gestió d'Isabel Díaz Ayuso a la Comunitat de Madrid, en contraposició a la situació de la capital catalana. "La gestió que ha fet Colau a Barcelona és terrorífica. És la meva opinió i la dic obertament. En canvi, Ayuso ha fet una gestió molt bona. Madrid va com un 'tiro' a nivell de l'hostaleria i Barcelona no. Abans teníem un altre turisme. Madrid està molt millor, penquen més, hi ha més alegria", ha sentenciat.

ETIQUETES:

Deixa un comentari