NOVES ENTREGUES

La nova temporada de "Joc de cartes" torna a TV3 amb 13 programes nous i canvis en les puntuacions

L'exitós concurs de cuina de Marc Ribas ha estrenat una nova mecànica a les votacions que pot capgirar el resultat final

Marc Ribas a "Joc de cartes"

La setena temporada regular del Joc de cartes de Marc Ribas va arrencar el passat 1 de novembre amb algunes novetats. La més destacada és el canvi en el sistema de puntuacions que, en molts casos, podrà capgirar el resultat final de la classificació. I és que a partir d'ara, els concursants podran canviar una de les notes que han posat als seus rivals just abans de la confrontació final.

A banda d'això, el programa tornarà a sortir de Catalunya i visitarà Andorra i València. A les noves entregues, Marc Ribas visitarà 52 restaurants diferents, repartits en 13 programes. Alguns seran un autèntic duel entre tipus de cuines, tipus d'especialitats i, fins i tot, es viurà la revenja de l'arròs, un duel que van guanyar els catalans fa tres temporades i que ara volen emportar-se els valencians.

Abans de l'estrena, Marc Ribas va passar pels micròfons d'El matí de Catalunya Ràdio de Ricard Ustrell. El popular xef va avançar que ja estan preparant la vuitena temporada. Pel que fa a les novetats, Ribas va donar algun detall més de com seran les noves votacions dels consurants: "Al final de la confrontació final, quan ja hagin votat, els hi donarem la possibilitat dec canviar una nota de les que hagin posat als seus companys. Això podrà alterar el resultat del guanyador".

Les noves entregues també viatjaran fora de Catalunya amb un episodi a Andorra i un altre a València. Tot i això, Ribas encara en vol més, i de cara a a propers entregues va reconèixer que li agradaria anar a l'estrenager: "M'agradaria buscar restaurants de cuina catalana pel món, però això depèn del pressupost".

Proper capítol (8/11): "Duel entre pizzes i hamburgueses de Barcelona"

Vosaltres sou més de pizzes o d'hamburgueses? Amb aquest pretext, Ribas farà parada a Barcelona per viure un duel entre pizzes i hamburgueses. Al barri del Clot coneixerem el restaurant Melosa, un local on s'ofereixen hamburgueses fetes amb productes de proximitat. A Nou Barris, veurem les originals hamburgueses que fa el restaurant Ovante.

Pel que fa a les pizzes, el restaurant Giorgio, de Marianna Knyazyan, defensarà la qualitat de les seves pizzes napolitanes. I, per acabar, visitaran el barri de Sants per endinsar-se a la petita i acollidaora pizzeria La Briciola, famosa per les seves pizzes amassades a mà i les seves postres típiques italianes; però famosa, sobretot, pel seu mediàtic propietari, Pino Prestanizzi.

Audiències de rècord

Les audiències de la sisena temporada, que va acabar al gener, van tornar a ser ser excel·lents. L'espai que va incorporar el "plat estrella" del Marc per afegir més emoció, va ser líder absolut de la seva franja cada setmana i va batre el seu rècord històric amb 540.000 espectadors i un 26,4% amb el capítol en què quatre crítics gastronòmics van defensar el seu restaurant preferit de Barcelona.

La seva millor quota també va ser a la sisena temporada, al programa que va buscar el millor restaurant de calçots a Madrid amb un espectacular 27,6%. Per si això no fos poc, al 2022, l'espai també va ser reconegut amb el premi Ondas al millor programa de cadenes d'àmbit autonòmic.

ETIQUETES:

Deixa un comentari