PRESENTADORA

Fitxatge inesperat a RAC1: Jordi Basté incorpora Laura Rosel com a col·laboradora

L'expresentadora de Catalunya Ràdio i el "FAQS" de TV3 ha debutat com a opinadora del matinal de l'emissora dle Grup Godó

Rosel i Basté, en imatge d'arxiu | Catalunya Ràdio | RAC1

Fixatge sorpresa a RAC1. La periodista Laura Rosel s'ha incorporat com a col·laboradora de Jordi Basté a El Món a RAC1 com a nova opinadora. L'expresentadora del FAQS de TV3 i El matí de Catalunya Ràdio ha debutat aquest dimarts al matinal del grup Godó, emissora a la qual ja havia treballat a l'emissora privada abans del seu salt a la CCMA, amb una píndola d'opinió d'uns 30 segons.

La presentadora ha volgut dir-hi la seva a l'anunci de l'alcaldessa de París, Anne Hidalgo, sobre la seva sortida de X (antiga Twitter) d'Elon Musk. A diferència de la política francesa, Rosel assegura que ella segueix activa a les xarxes: "Aquí és on seguim alguns, enganxats a un scroll infinit maníac, cruel i a vegades destructiu. Deixarem per un altre dia el debat sobre si cal anunciar públicament que surts de Twitter i ens quedarem amb aquella veritat com un temple que diu aquell: "La millor piulada és la que no es fa". Per si de cas", ha dit a RAC1.

Un fitxatge del tot inesperat i que arriba només dos dies abans que es coneguin els resultats del primer EGM que diran si Basté es manté líder, o bé si Ustrell ha estat capaç de retallar distàncies o fins i tot fer-li el "sorpasso".

Crítica amb Catalunya Ràdio

Es dona la circumstància que aquest mateix diumenge, Rosel va concedir una entrevista al diari Ara, on va criticar el seu relleu al matinal de Catalunya Ràdio que aquesta temporada lidera Ricard Ustrell. "Per igualar Basté fa falta una aposta sostinguda, no pots canviar cada tres anys", va assegurar. Una conversa que la presentadora va voler emmarcar al seu compte d'Instagram amb una imatge seva amb cara de circumstàncies: "Hi ha vegades que les fotos et retraten. Tal qual", va escriure.

Cal recordar que al seu darrer editorial al capdavant d'El matí de Catalunya Ràdio, la periodista ja s'havia mostrat molt crítica amb la direcció de la cadena: "Ens mereixíem una aposta més ferma. Perquè amb tres anys no arriba. La ràdio necessita temps. Malgrat la son i malgrat les esgarrinxades i les punxes d'aquesta cadira calenta, ha valgut la pena", va argumentar al juliol del 2023. Rosel torna allà on va començar, a RAC1. Roda el món i torna al Born.

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Amparo

    De tots els matinals de ràdio que he pogut escoltar per mi sempre serà el millor el d'Antoni Bassas. Laura Rosel m'agrada, peró el seu matinal ha estat -per mi que no sóc savìa-, el pitjor. Mai he pogut comprendre com a l'hora de les notícies treia una senyora -ni vull recordar el nom-, a soltar bestieses estúpides i inconexes, que et feien marxar a escoltar música. Li desitjo el millor a la Laura.

Deixa un comentari