CONTUNDENT

En Peyu sobre "El Búnquer": "Gent amb poder a Catalunya no vol que fem el programa"

L'humorista va aparèixer amb barretina i espardenyes als premis 'Ondas i va llançar un amb dard a la cultura espanyola

En Peyu als premis Ondas 2023

"Se us ha trobat a faltar". Aquest és el missatge que va transmetre en Peyu a la recollida del premi Ondas per El búnquer de Catalunya Ràdio aquest dimecres a la nit. L'humorista es va presentar amb barretina i espardenyes per una aposta amb els oients del programa, però també va aprofitat per lligar-ho amb un missatge reivindicatiu: "Hi ha molta gent que ens voldria veure reduïts a això, a menjar carquinyolis i ballar sardanes, però el nostre projecte és més ambiciós".

L'humorista osonenc va reflexionar sobre la "por a posicionar-se" del sector cultural espanyol i va fer referència a les últimes protestes pels pactes del PSOE amb l'independentisme: "Cal perdre la por a quatre idiotes que criden 'Visca Franco' a Ferraz", va assenyalar l'humorista que va recollir el premi com a millor programa de proximitat, al costat de Jair Domínguez i Neus Rossell.

"Hi ha molta gent que voldria que no féssim el programa"

Aquest dijous, en Peyu ha passat pels mciròfons de Ricard Ustrell a Catalunya Ràdio per valorar la repercussió que ha tingut el seu discurs a l'entrega dels premis: "Agraïria que ens deixin fer la nostra feina. Nosaltres fem un programa que ha sigut líder i cada any ens costa una mica aconseguir ser renovats. En un país normal hauria de ser gairebé instantani. Hi ha molta gent que voldria que no féssim el programa. Sí que existeix aquest enemic, no me l'invento jo", ha assegurat en referència al seu programa El búnquer de Catalunya Ràdio.

"Què vols dir? Gent d'aquí?", li ha preguntat Ustrell. "Sí, gent que té poder a Catalunya que preferiria que es fessin programes 'blanquets'…", ha assegurat l'humorista. "Sé molt bé per qui ho dic. M'agradaria que simplement es valorés el contingut de la meva feina i no m'hagués de justificar per la meva ideologia", ha insistit.

ETIQUETES:

Deixa un comentari