HUMORISTA

En Peyu sentencia la "Kings League" de Piqué: "Quatre milionaris fent l'idiota"

"Els fa por que creem referents 'ben parits' en català i que els joves enlloc de mirar la Kings League estiguin escoltant biografies", ha sentenciat l'humorista

En Peyu, aquest dimarts a Catalunya Ràdio

L'humorista osonenc en Peyu, i els seus companys del programa El búnquer de Catalunya Ràdio, Neus Rosell i Jair Domínguez han passat per El matí de Catalunya Ràdio de Ricard Ustrell poques abans d'anar al gran teatre del Liceu, on es celebrarà la 70a edició dels premis Ondas, que atorga Ràdio Barcelona i que ha premiat el seu espai com a millor programa de ràdio de proximitat.

Amb aquest pretext, en Peyu ha volgut posar de manifest les dificultats que ha tingut per poder arribar a omplir teatres a Catalunya. "Fa molts anys que pedelem intentant omplir teatres. És molt difícil fer aixecar la gent de la cadira i que vagin a veure teatre en català a escoltar biografies de personategs històrics. Nanos de 10 i 12 anys.. Això és el que fa més por a la gent que sempre intenta posar pals a les rodes i que es pregunten per què s'ha de fer 'El búnquer'", ha assegurat.

"Tenen por que creem referents en català"

"El que els hi fa por de veritat no és que algun dia algun oient enviï una nota d'àudio dient 'Puta Espanya', el que els fa por és que creem referents 'ben parits' i que els joves enlloc de mirar la Kings League i quatre milionaris fent l'idiota estiguin escoltant biografies de Marie Curie explicades en català", ha sentenciat en Peyu.

"La Kings League també ha estat premiada als Ondas", li ha recordat una col·laboradora de l'espai entre somriures. "Bueno, no passa res", li ha replicat l'humorista amb ironia. Llarga vida a l'humor i el teatre en català i enhorabona a l'equip d'El búnquer.

ETIQUETES:

Deixa un comentari