HUMORISTES

En Peyu i Jair Domínguez revelen una oferta per treballar a TVE i es neguen a fer el salt al castellà

Els presentadors de Catalunya Ràdio també van revelar les dificultats que havien tingut per poder fer "El Búnquer": "Vam tirar la tovallola"

Jair Domínguez, Neus Rossell i en Peyu a "Col·lapse"

El Col·lapse de Ricard Ustrell d'aquest dissabte va comptar amb la visita dels tres presentadors d'El búnquer de Catalunya Ràdio, Jair Domínguez, Neus Rossell i en Peyu per parlar de com van viure l'entrega del Premi Ondas a millor programa de ràdio de proximitat.

"Se us ha trobat a faltar", va transmetre en Peyu a la recollida del premi el passat dimecres a la nit. L'humorista es va presentar amb barretina i espardenyes per una aposta amb els oients del programa, però també va aprofitat per lligar-ho amb un missatge reivindicatiu: "Hi ha molta gent que ens voldria veure reduïts a això, a menjar carquinyolis i ballar sardanes, però el nostre projecte és més ambiciós".

L'endemà de recollir el premi, en Peyu va passar per El matí de Catalunya Ràdio per valorar la repercussió que havia tingut el seu discurs a l'entrega dels premis: "Agraïria que ens deixin fer la nostra feina. Nosaltres fem un programa que ha sigut líder i cada any ens costa una mica aconseguir ser renovats. En un país normal hauria de ser gairebé instantani. Hi ha molta gent que voldria que no féssim el programa. Sí que existeix aquest enemic, no me l'invento jo", va assegurar en referència a El búnquer.

"Què vols dir? Gent d'aquí?", li va preguntar Ustrell. "Sí, gent que té poder a Catalunya que preferiria que es fessin programes 'blanquets'…", va assegurar l'humorista. "Sé molt bé per qui ho dic. M'agradaria que simplement es valorés el contingut de la meva feina i no m'hagués de justificar per la meva ideologia", va insistir

Poca il·lusió amb el Premi Ondas

Aquest dissabte, els tres guardonats van tornar a TV3 per parlar del seu programa. Ustrell va començar la conversa posant èmfasi en la poca alegria que havien mostrat amb l'Ondas. "Us ha fet il·lusió? L'altre dia vaig entrevistar a en Peyu i estava com emprenyat…", va assegurar el presentador. "No, hi ha gent que espera que em faci més il·lusió de la que em fa. Primer, soc català i de la comarca d'Osona i després la meva vida tendeix a no mostrar massa emocions", va dir en Peyu.

"El 'Búnquer' no s'havia de fer"

Els tres presentadors també van explicar les dificultats que han tingut per poder engegar els seus projectes. "La gent té la sensació que a en Jair i a mi ens ho donen tot. Cada projecte que hem arrencat l'hem suat bastant de temps. 'Bricoheroes' va estar en un calaix un any i mig. 'El Búnquer' gairebé dos anys, no és tan fàcil com sembla". Cap responsable de televisió i ràdio catalana volia emetre els seus programes.

Tant és així, que ho van deixar estar, pensant-se que l'espai que ara s'ha convertit en un dels espais més escoltats a l'aplicació de Catalunya Ràdio no veuria mai la llum: "El programa ja no s'havia de fer… però al final ens va trucar el Santi Faro, Cap de contignuts de Catalunya Ràdio, i va encaixar", van revelar.

Oferta de TVE

Els tres presentadors també van revelar que havien rebut una oferta de TVE Catalunya per presentar un programa, però que la van rebutjar. "No ens anava bé…", va dir en Peyu amb ironia. Abans d'acabar l'entrevista, Ustrell també va voler saber si estarien disposats a treballar en castellà. "No, la meva llengua és el català", va dir Neus Rossell. "No és una qüestió de ser intolerant. Jo em dedico a l'humor i si a mi em poses a fer bromes en castellà no riuria ningú", va afegir en Peyu.

ETIQUETES:

Deixa un comentari