XIFRES

Aquest és el pressupost dels nous programes d'Andreu Buenafuente i Laura Escanes a TV3

"Vosaltres mateixos" té un cost d'1.273.837 euros, força superior als 780.695 euros de "La travessa" però molt inferior a "Crims"

Andreu Buenafuente a "Vosaltres mateixos"

El retorn d'Andreu Buenafuente ha estat una de les grans apostes de la nova temporada de TV3. El còmic, presentador i productor ha tornat a la cadena pública catalana amb Vosaltres mateixos, un programa d'entrevistes a personatges anònims que s'ha estrenat amb gran èxit i en exclusiva a la nova plataforma 3Cat.

L'espai, que aquest dimarts 7 de novembre estrena el seu segon episodi a la plataforma, i properament també s'emetrà pel canal convencional de TV3, previsiblement la nit dels divendres, s'ha situat com un dels continguts més vistos del nou 3cat, juntament amb La travessa de Laura Escanes.

Un retorn de Buenafuente a TV3 que arriba després de la primera presa de contacte que va fer amb el monòleg Curraràs, que es va emetre per Sant Esteve i que va ser tot un èxit d'audiència amb 594.000 espectadors de mitjana i la quota del 28,4%.

Després d'un llarg periple per la televisió privada d'Atresmedia, primer a Antena 3 i després a La Sexta, on va estar entre el 2005 i el 2011; i la televisió de pagament a Movistar, Buenafuente torna a la casa on va debutar a inicis dels anys 90 del segle passat de la mà de Miquel Calçada. Des de Persones humanes, han passat tres dècades, però ara la televisió catalana pot tornar a gaudir del seu humor.

Buenafuente guanya a Escanes però queda molt lluny de "Crims"

Això sí, ho fa amb un preu força elevat. Segons ha publicat el Portal de la Transparència de 3Cat, Vosaltres mateixos produït per El Terrat, compta amb un pressupost d'1.273.837 euros per als seus 6 episodis. Una xifra superior als 214.000 euros que va costar el monòleg Curraràs, si bé en aquella ocasió es tractava d'un sol programa. De fet, si es divideix l'import total entre sis, cada entrega del nou espai costa 212.300 euros.

En qualsevol cas, el cost del programa supera en escreix al reality d'aventures de Laura Escanes que només ha tingut un pressupost de 780.695 euros, si bé el premi final del concurs només és de 10.000 euros. La travessa consta de 8 capítols i estrenarà els episodis 4, 5 i 6 el divendres 10 de novembre a 3cat.

Tot i aquests números, tots dos programes queden molt lluny del que costa el Crims de Carles Porta que ja prepara la seva 5a temporada amb un pressupost de 2.199.980 euros.

ETIQUETES:

Deixa un comentari