RETORN

Andreu Buenafuente torna a TV3 amb "Vosaltres mateixos": "És una satisfacció treballar en català"

La cadena emetrà en obert el nou espai de l'humorista català després del seu èxit a la plataforma 3Cat

Andreu Buenafuente farà un nou monòleg a TV3

Aquest dilluns 27 de novembre, a les 22.45h, Andreu Buenafuente torna a TV3, amb l'emissió en obert el primer programa del nou Vosaltres mateixos que es va estrenar en exclusiva a la nova plataforma 3Cat. En total seran 8 programes de 55 minuts que de moment ja s'ha situat a la llista dels espais més vistos, al costat de La travessa de Laura Escanes.

D'aquesta manera, el popular humorista torna a la casa on va debutar a principis dels anys 90 de la mà de Miquel Calçada. Des de Persones humanes, han passat tres dècades, però ara la televisió catalana pot tornar a gaudir del seu humor. Un retorn que arriba després de la primera presa de contacte que va fer amb el monòleg Curraràs, que es va emetre per Sant Esteve del 2022 i que va ser tot un èxit d'audiència amb 594.000 espectadors de mitjana i la quota del 28,4%.

Vosaltres mateixos està produït per El Terrat i compta amb un pressupost d'1.273.837 euros. Al programa, Buenafuente conversa i improvisa escoltant les històries dels espectadors. Des de persones amb professions poc habituals, gent amb habilitats insòlites o aficions sorprenents, gent amb una personalitat única i amb qui l'Andreu juga com faria amb qualsevol estrella convidada dels seus programes.

"M'obliga a reinventar-me després de tants anys"

A Vosaltres mateixos l'Andreu també té espai per esplaiar-se amb uns monòlegs més personals, en què explica allò que el preocupa i com veu el món. Coses que no ha dit encara en aquests trenta anys de carrera. "Tornar a TV3 suposa la sensació de reconnectar amb un públic que no he perdut mai i amb el que em vaig fer gran, televisivament parlant, durant una dècada. És una satisfacció i una sensació de familiaritat i de molt plaer el fet de treballar una altra vegada en català", va assegurar Buenafuente abans de la seva estrena.

Pel que fa al nou format, l'Andreu afegeix, "amb 'Vosaltres Mateixos' estem arriscant una mica més. Surto del clàssic late show que he fet durant tants anys per posar el focus en la gent, en la conya que té la gent. Estem fent un show d'entreteniment amb la gent del carrer i això és molt estimulant perquè, tot i que treballo registres coneguts com el monòleg, m'obliga a reinventar-me després de tants anys. S'ha obert un món que penso que pot tenir molta continuïtat i del que, tant jo com el meu equip, n'estem molt satisfets".

ETIQUETES:

Deixa un comentari