SORPRESA

Ana Rosa Quintana fitxa un expresentador de 8tv per conduir el seu "TardeAR" dels divendres

Frank Blanco, expresentador d'"El Circ" de 8tv es farà càrrec del magazín de tarda de Telecinco l'últim dia de la setmana

Ana Rosa tria el seu nou substitut

Fitxatge sorpresa a les tardes de Telecinco. El magazín TardeAR liderat per Ana Rosa Quintana, que precisament aquest dijous va fer el seu rècord d'audiència a Espanya amb 991.000 espectadors i un 11,2%, si bé a Catalunya es va quedar amb un modest 9,7%, tindrà un nou presentador setmanal.

El català i expresentador d'El Circ de 8tv Frank Blanco (48), serà l'encarregat de presentar el magazín cada divendres agafant el relleu de Beatriz Archidona que des d'aquest mateix 24 de novembre copresentarà el nou De Viernes amb Santi Acosta a Telecinco. La raó de l'absència de Quintana els divendres és deu a un tema de salut. Cal recordar que la veterana presentadora de 67 anys s'caba de recuperar d'un càncer de mama i per recomanació mèdica només treballa quatre dies a la setmana.

El periodista de Mollet del Vallès va debutar a la televisió al Crónicas marcianas de Xavier Sardà i va saltar a la fama amb el matinal raiodifònic Anda Ya! de Los 40. Més endavant també va conduir el Zapeando de La Sexta i actualment ja formava part del planter de col·laboradors de Quintana, i també és tertulià del Debat de GH VIP.

La seva presència als diferents espais de Mediaet ja havia anat guanyant pes els darrers mesos. L'estiu del 2022 va conduir el magazín Ya es verano i aquest any ha rellevat Emma García al capdavant de Fiesta durant el seu descans estival. Els espectadors catalans també l'han pogut veure recentment a El Circ de 8tv, tot i que l'espai va ser cancel·lat i la cadena va cessar les seves emissions.

Frank Blanco al plató de "GH VIP" (Instagram)

Blanco i el seu pas per 8tv

En una conversa recent amb aquest mitjà, el presentador va fer referència a la seva etapa a 8tv (2021-2023) i el posterior tancament del canal privat català el passat mes d'octubre. Blanco va assegurar que ell "hauria anat per una altra banda": "La TV catalana no necessitava mes política, per això ja estava TV3". Tot i això, va fer un balanç positiu de la seva etapa a 8tv: "Sempre havia volgut treballar en català i quan em van trucar de 8tv no m'ho vaig pensar! Ens ho hem passat molt bé. He tingut més llibertat que en cap altre lloc".

Blanco en canvi, es va mostrar molt més contundent amb TV3, pel fet que mai no l'han trucat per oferir-li cap programa o col·laboració. "Veig difícil treballar a TV3. Mai m'han ofert aquesta possibilitat i dubto que ara estigui al damunt de la taula". Malgrat això, es va mostrar diposat a escoltar qualsevol proposta que li arribi de la cadena pública: "Si algun dia s'ho repensen, jo estic obert a tot, però em crida molt l'atenció no haver rebut mai una oferta de TV3 i no soc l'únic".

Frank Blanco a 'El Circ' (8tv)

ETIQUETES:

Deixa un comentari