TENSIÓ

Agredeixen un reporter de La Sexta durant la manifestació contra l'amnistia a la seu del PSOE

El periodista de "El intermedio" va patir per la seva integritat durant una connexió en directe al carrer Ferraz de Madrid

Sandra Sabatés i el reporter agredit a "El intermedio"

Les protestes de la dreta espanyola d'aquest dilluns en contra de la llei d'amnistia davant les seus del PSOE, va desencadenar en una agressió a un periodista de La Sexta. Va ser durant una connexió en directe de El intermedio de El Gran Wyoming a la seu socialista del carrer Ferraz de Madrid, quan el reporter Javier Bastida va ser increpat i agredit físicament.

"Estem veient com el carrer s'ha convertit en un autèntic correcarrers, amb persones enfrontant-se a la policia i ara mateix, en aquesta avinguda s'estan donant aquests xocs entre la policia i els manifestants…", va dir el de La Sexta, mentre un manifestant fora de sí, va intentar impedir la seva feina constantment: "Sexta manipuladora, manipuladors, manipuladors!".

Moments de molta tensió

Davant d'aquesta situació, el càmera va enfocar cap a una altra banda i la copresentadora de l'espai, Sandra Sabatés, es va veure obligada a intervenir: "Estem veient les dificultats del nostre company per poder realitzar aquesta connexió. S'estan vivint moments de moltíssima tensió Javier, molta calma i cuida't molt".

En aquest instant, el reporter va rependre la connexió, però el manifestant encara va anar més enllà i fins i tot el va agafar i estirar del braç. "Manipuladors, morts d'ETA, Arnaldo Otegui assassí…", repetia una vegada i una altra l'exaltat, fins que la presentadora va acomiadar definitivament al seu company.

Davant d'aquests fets, Wyoming va tirar d'ironia per criticar l'agressió que havia patit el seu reporter: "Doncs res, el carrer pres per demòcrates constitucionalistes… Ja ens podia donar un cop de mà la policia, que està el noi jugant-se el tipus ara mateix".

ETIQUETES:

Deixa un comentari