CATALUNYA RÀDIO

Ricard Ustrell: «Els que m'heu amenaçat heu participat d'un delicte, esteu denunciats»

El presentador d'El Matí de Catalunya Ràdio respon als periodistes i detractors que el van arribar a titllar de "ruc" per una declaració

Ricard Ustrell a Catalunya Ràdio

Contundent resposta del presentador i director d'El Matí de Catalunya Ràdio a tots els crítics que van increpar-lo o amenaçar-lo. En concret, per haver dit que "tant de bo hi hagués 10 milions de catalans". En un fil de piulades a la xarxa X -abans coneguda com a Twitter, Ustrell ha assegurat que "el que venia a dir és que ja ens agradaria que hi hagués 10 milions de parlants catalans". Més enllà de la frase, ha assegurat que ho pensa "pel maltractament administratiu i en la poca cura de la llengua que hi ha hagut en els diferents territoris de parla catalana". Les seves paraules, però, van trobar una forta oposició a les xarxes i en certs mitjans de comunicació.

En concret, Vicent Partal, director de Vilaweb, va ser molt dur amb Ustrell, a qui va titllar de "ruc". "Tots els que m'heu amenaçat i increpat us recordo que heu participat d'un delicte. Ja heu estat denunciats", ha anunciat el presentador del programa matinal de la ràdio pública. El mateix Partal ha estat assenyalat per Ustrell al seu compte d'Instagram, després que el responsable del digital afirmés això: "Existim els catalans fora del Principat, per molt que un presentador ruc de Catalunya Ràdio es burli quan li diuen que hi ha deu milions de catalanoparlants".

Partal el va titllar de "ruc"

"Aquesta mania persecutòria de fer-me adversari del meu país, la meva cultura i la meva llengua no acabarà amb el meu compromís", ha lamentat Ustrell, al seu compte d'X. Per la seva banda, el presentador de Catalunya Ràdio assegura que "li sap greu" que "certs mitjans" facin el joc a aquesta descontextualització.

ETIQUETES:

Deixa un comentari